Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Έλενα Χουσνή Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Σάμου


Χωρίς προβλήματα και με αυξημένη πλειοψηφία (29 Δημοτικοί σύμβουλοι στους 33) το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου εξέλεξε στην αποψινή συνεδρίαση του τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στο πρόσωπο της κυρίας Έλενας Χουσνή.

Η Έλενα Χουσνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πέλλα.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», ως υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ως επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου, ενώ σήμερα εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Σάμου.

Διηγήματά της έχουν φιλοξενηθεί σε συλλογικά έργα, ενώ το βιβλίο της «Άλικο σαν το... Αίμα» έλαβε το Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (2012). Από την ΠΕΛ, εξ άλλου, έχει βραβευθεί με το Α΄ Βραβείο Θεατρικού Έργου (2009) και με το Γ΄ Βραβείο Μυθιστορήματος (2009). Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος προβλέπεται από το Πρόγραμμα “Καλλικράτης”, με αποστολή: την υποδοχή καταγγελιών άμεσα θιγόμενων πολιτών κι επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του δήμου, των νομικών προσώπων του και των επιχειρήσεών του και την διαμεσολάβηση για την επίλυση των σχετικών προβλημάτων, απαντώντας εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους, την διατύπωση προτάσεων βελτίωσης της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με το κοινό, τόσο στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη, όσο και επ' ευκαιρία σημαντικών προβλημάτων κακοδιοίκησης που ο ίδιος ο Συμπαραστάτης εντοπίζει.

Οι ειδικές προτάσεις του συμπαραστάτη υποβάλλονται στον Δήμαρχο και κοινοποιούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, ενώ αναρτώνται υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του Δήμου, με φροντίδα των δημοτικών υπηρεσιών.

http://samostimes.gr/

Σχόλιο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" : ΑΞΙΑ...
Έλενα συγχαρητήρια...είμαστε κοντά σου στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: