Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αγνή Καλογερή για τον ιό του αιμορραγικού πυρετού Ebola


Τοποθέτηση της Αγνής Καλογερή στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής από τον Υπουργό Υγείας κ.Μαυρουδή Βορίδη, σχετικά με το ζήτημα του ιού του αιμορραγικού πυρετού Ebola».

Στην Αθήνα, σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.40΄, συνήλθε σε συνεδρίαση, στην Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) του Μεγάρου της Βουλής, η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του Προέδρου αυτής, κ. Δημήτριου Κρεμαστινού, με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Υγείας, κ. Μαυρουδή Βορίδη, σχετικά με το ζήτημα του ιού του αιμορραγικού πυρετού Ebola.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο Υπουργός Υγείας, κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, αφού διαπίστωσε την ύπαρξη απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έκανε την α΄ ανάγνωση του καταλόγου των μελών της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: