Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αγνή Καλογερή προς Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δυστυχώς το απαγορευτικό απόπλου που εκδόθηκε σήμερα με αναγκάζει να παραμείνω στην Ικαρία και να μην μπορώ να παρευρεθώ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Νοεμβρίου 2014.

Εξέχουσα κατά την γνώμη μου θέση στον πίνακα θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αλλά και βαρύνουσα σημασία για τον τόπο έχει το πρώτο θέμα που αφορά την επικείμενη αποκρατικοποίηση του Κρατικού Αερολιμένα Σάμου.

Θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη αντίθεσή μου σε αυτή την εξέλιξη που επιχειρείται. Κάθε «εκποίηση» κρατικής περιουσίας – φτιαγμένης από το υστέρημα του Ελληνικού λαού - αποτελεί στις μέρες μας τραγικό και άκρως επιζήμιο λάθος και θα μας βρει ενωμένους και κατηγορηματικά αντίθετους.

Η ανάπτυξη της Σάμου, στενά δεμένη με τον τουρισμό, έχει άμεση σχέση με την ύπαρξη εργαλείων όπως το αεροδρόμιο και μπορεί να προχωρήσει μόνο αν αυτό έχει δημόσιο χαρακτήρα.

Ευελπιστώ η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο να αναδείξει αυτό το λάθος! Την υποθήκευση πρακτικά του αναπτυξιακού μέλλοντος του τόπου και να συντονίσει τον αγώνα των τοπικών φορέων.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι δίπλα σας όποτε χρειαστεί.

Με τιμή
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: