Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον επιχειρηματικό Σύλλογο Πυθαγορείου


Με τον επιχειρηματικό σύλλογο Πυθαγορείου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος την Παρασκευή 12/12/14. 

Ο κ. Κατρακάζος με τη ιδιότητα του ως υπεύθυνου για το τουρισμό στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε για τις δράσεις τουριστικής προβολής που θα υλοποιηθούν το 2015 οι οποίες στοχεύουν στην διατήρηση και επέκταση των αγορών της Ευρώπης στη ανάπτυξη της αγοράς της Τουρκίας και την ενίσχυση της κρουαζιέρας .

Στη συνέχεια με τη παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων της Αντιπεριφέρειας έγινε αναλυτική ενημέρωση και γόνιμη συζήτηση για τις ενέργειες που γίνονται για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο λιμάνι του Πυθαγορείου το οποίο θα δοθεί σε χρήση το 2015. Ο κ. Κατρακάζος ενημέρωσε επίσης για τις ενέργειες που κάνει και για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για τη χρήση του νέου προβλήτα από εταιρείες κρουαζιεροπλοίων.

Έγινε τέλος ενημέρωση για τα έργα που εκτελούνται στο Ευπαλίνειο Όρυγμα, αλλά για το έργο ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού από την είσοδο της πόλης έως το σχολείο έργο που εκτελεί η περιφέρεια στα πλαίσια της συντήρησης του οδικού δικτύου αλλά και ενημέρωση για τις μελέτες που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια και αφορούν μεγάλα έργα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: