Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πρώην Αντιδήμαρχος Σάμου καταγγέλεται από την ΑΔΕΔΥ


Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκπροσώπου της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου κ. Ευάγγελου Καρλοβασίτη, προς την εκπρόσωπο των εργαζομένων του Δημοτικού Γηροκομείου Σάμου.

Στην συνεδρίαση τις 26 Νοεμβρίου 2014 και κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, και εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Βασιλική Τσερκεζίδου διαφώνησε με τον προϋπολογισμό και αφού εξέφρασε την άποψη της και επιχειρηματολόγησε θέλησε να τον καταψηφίσει. Τότε ο κ. Ευάγγελος Καρλοβασίτης της επιτέθηκε φραστικά σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, λέγοντας της πως αυτός ο προϋπολογισμός πρέπει να ψηφιστεί από όλους ομόφωνα, γιατί αν καταψηφιστεί δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα παλεύει όλα αυτά τα χρόνια για να μπορούν οι εργαζόμενοι μέσω των εκπροσώπων τους να εκφράζουν και μέσα από αυτά τα όργανα, ελεύθερα την γνώμη τους και να ψηφίζουν σύμφωνα με το συμφέρον των εργαζομένων, του ιδρύματος και των τροφίμων κόντρα σε πιέσεις και τρομοκρατία που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση αυτών των συμφερόντων. Οι τραμπουκισμοί και οι φραστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση μέσα σε αυτά τα όργανα, το ίδιο και οι εκφραστές τους.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καλεί τον Δήμαρχο να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του κ. Καρλοβασίτη από το Δ.Σ του Γηροκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: