Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός


Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου σε σπίτι, που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην Ανάβυσσο πριν από περίπου τρεις μήνες, ο Χριστόδουλος Ξηρός. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο θα σταλεί για εξέταση.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Τσακνάκη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια στις 18:30.

Ο επικηρυγμένος τρομοκράτης, που είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού πριν από έναν χρόνο, μεταφέρθηκε στην Αντιτρομοκρατική και αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν βρει άνθρωπο με τον οποίο είχε επαφές και πριν λίγες ημέρες εντόπισαν το σπίτι-κρυσφύγετο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μόλις είδαν τον «Μανώλη» της 17Ν να βγαίνει από τη μονοκατοικία, κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Οι έρευνες στην οικεία είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει άλλος οπλισμός, αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να υποδείξουν συνεργούς του.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, εμφανισιακά είναι αλλαγμένος σε σχέση με παλαιότερα, είχε βάψει τα μαλλιά του ξανθά και είχε μούσια.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού πριν έναν χρόνο, στη διάρκεια της άδειας που του είχε δοθεί λόγω των εορτών.

http://news.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: