Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Σάμος: Ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας λόγω έργων


Ο Δήμος Σάμου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλεως Σάμου ότι από Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου και για διάστημα 25 ημερών θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής δευτερευόντων αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων πόλεως Σάμου, από τον ανάδοχο του έργου (ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ), στην οδό Σαμίων αγωνιστών.

Καθώς πρόκειται για μία οδό που τυχόν διακοπή της κυκλοφορίας σε αυτήν προκαλεί κυκλοφοριακό πρόβλημα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενέργειες για την ομαλή διατήρηση της οδικής κυκλοφορίας:

Στα σημεία σήμανσης που διαφαίνονται στο συνημμένο σχέδιο, θα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση από τον ανάδοχο του έργου που θα ενημερώνει τους οδηγούς, ότι εκτελούνται έργα.

Η Λεωφόρος Καλλιστράτου από οδός μονής κυκλοφορίας θα μετατραπεί σε οδό διπλής κυκλοφορίας. Κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί στις θέσεις 1 και 3 (συνημμένο σχέδιο).

Η πρόσβαση στα ΣΟΑ και στην περιοχή Καλάμι από την έξοδο της περιμετρικής οδού (ΣΟΑ) θα εξυπηρετείται κανονικά.

Η πρόσβαση στην περιοχή "Κατσούνι" θα εξυπηρετείται από την έξοδο της περιμετρικής οδού "Άγιος Αθανάσιος".

Η πρόσβαση από και προς το Γενικό Νοσοκομείου Σάμου θα εξυπηρετείται κανονικά και δεν θα επηρεαστεί από τις παραπάνω εργασίες.

Θα υπάρχει προσωπικό και σήμανση που θα ενημερώνει τους οδηγούς για τις προαναφερθείσες αλλαγές (θα τοποθετηθούν στα σημεία σήμανσης υπό την ευθύνη της αναδόχου εταιρίας).

http://samiakonvima.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: