Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ενίσχυση Παντοπωλείου Αγάπης από Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου "Ο ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"


Φίλες και Φίλοι, αγαπητά μέλη του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου Ο ‘Ευπαλίνος’, ανταποκρινόμενοι στην έκλυση της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου Ικαρίας και Κορσεών αποφασίζουμε και εμείς να στηρίξουμε το ‘Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγάπης’.

Αρκετές οικογένειες, συνάνθρωποι μας αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη είδη διατροφής. Οι έκτακτες ανάγκες, που έχουν προκύψει λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών είναι μεγάλες. 

Πέρυσι είχαμε βοηθήσει, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους του παντοπωλείου, με την προσφορά 240 κουτιών γάλα εβαπορέ των 410 γρ. και 72 τεμαχίων ντοματοπελτέ 400γρ, μακράς διάρκειας τα οποία παραδώσαμε στον αρμόδιο παπά Μανώλη, την Τετάρτη 04-12 -2013, στο κτήριο που στεγάζει το παντοπωλείο. Φέτος καλούμε τα μέλη μας να φέρουν σε εμάς είδη τροφίμων αλλά και είδη καθαριότητας, τα οποία εμείς με τη σειρά μας θα προσφέρουμε στο ‘Παντοπωλείο Αγάπης’.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι το κατάστημα Ενδυμάτων και Λευκών ειδών του Σαραντίδη Ανέστη στη Σάμο τηλ: 2273027293 και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ‘Ηλεκτραγορά Αναστασίου’ στους Μυτιληνιούς Σάμου τηλ: 2273052100.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με τιμή για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: