Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ρωτάμε δημόσια τον κύριο Δήμαρχο Σάμου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΙΣ
26 Φεβρουαρίου 2015

Σχολιάζοντας το σημερινό Δελτίο Τύπου του Δήμου Σάμου σχετικά με τους οφειλέτες συμβούλους, γραμμένο δια χειρός προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ρωτάμε δημόσια τον κύριο Δήμαρχο Σάμου:

1. Την επιστολή στο Υπουργείο εσωτερικών γιατί δεν την στείλατε εσείς προσωπικά ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος και χρησιμοποιήσατε το όνομα της κ. Διαμαντοπούλου.

2. Ενώ πήρατε από το Υπουργείο την απάντηση στις 2 Δεκ 2014 γιατί δεν την κοινοποιήσατε ως οφείλατε στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης και των αρχών της διαφάνειας στο Δημοτικό Συμβούλιο.



3. Και το τελευταίο, γιατί επιτρέπετε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να σας εκθέτει.

Στο Δελτίο Τύπου που συνέταξε ο Πρόεδρος και εκδόθηκε από το δικό σας γραφείο «Γραφείο Δημάρχου», γίνεται αναφορά και μάλιστα με τη φράση «Δηλώνω Υπεύθυνα» σε δώδεκα (12) οφειλέτες τοπικούς συμβούλους και δύο (2) δημοτικούς.

Κύριε Δήμαρχε 12 και 2 μας κάνουν 14, δηλαδή έχουμε δεκατέσσερις συνολικά οφειλέτες και ποιος ξέρει πόσους ακόμη.

Εσείς με ποιο δικαίωμα κ. Δήμαρχε Σάμου μας δώσατε 13 οφειλέτες. Τι λέει ο νόμος γι’ αυτό;

Αντώνιος Σίμος 
Δημοτικός Σύμβουλος



Σχόλιο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ": Πρώτη φορά συναντάμε δημόσιο πρόσωπο στην Αυτοδιοίκηση που να τον "φτύνουν" όλοι πολιτικά και αυτοδιοικητικά και εκείνος ατάραχος να συνεχίζει το έργο του ΤΙΠΟΤΑ. 

Ο "Τουρίστας Δήμαρχος" της Σάμου όχι μόνο δεν απαντά στα δικά μας ερωτήματα που του έχουμε βάλει για διάφορα θέματα, αλλά δεν απαντά ούτε σε ερωτήματα που το βάζουν οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Συνδυασμών ή τους δίνει λαθεμένα στοιχεία όπως το πιο πάνω....

Ας καμαρώνουμε λοιπόν τον κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, φερόμενο ως Δήμαρχο για άλλα τεσσεράμισι χρόνια. Οι λαθεμένες επιλογές πολλές φορές πληρώνονται ακριβά. Κρίμα για το υπέροχο Νησί μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: