Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«Κοπή πίτας του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου »


Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου έκοψε την πίτα του, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου 2015, στην ταβέρνα ‘Το μαγαζάκι που λέγαμε’ στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου, οι χορευτές των ομάδων και ο εμψυχωτής – εκπαιδευτικός Μάκης Ευαγγέλου, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών, του Εκπολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Μυτιληνιών, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου κ. Γεώργιος Ελευθερόγλου, ο τοπικός σύμβουλος κ. Κλεόβουλος Αξιώτης, η δημοτική σύμβουλος κα Ζωή Τσερέ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘Ανατροπή’ κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η νομική σύμβουλος του συλλόγου, δικηγόρος κα Υβόννη Καραγιάννη.

Το φλουρί της πίτας έτυχε στον πρόεδρο του χωριού κ. Γεώργιο Ελευθερόγλου, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Κουσάντασι, προσφορά του κ. Ευάγγελου Τσακαλωφά από το τουριστικό γραφείο Ikariada Hollidays.

Η πρόεδρος του συλλόγου Σταματία Κρητικού, ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις που προσφέρουν τη βοήθεια τους, το ‘μαγαζάκι που λέγαμε’ για την άψογη φιλοξενία της εκδήλωσης, τον κ. Νίκο Φτηνογιάννη για την φωτογραφική κάλυψη και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου συνεχίζει το έργο του στον πολιτισμό και την παράδοση, χάρη στη στήριξη και την αγάπη των μελλών και των φίλων του συλλόγου.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Σταματία Κρητικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: