Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το αδιαχώρητο στο Βαθύ της Σάμου !


Το αδιαχώρητο στο ξενοδοχείο Αιολίς στο Βαθύ της Σάμου στην ομιλία του κ.Γιώργου Πασχαλιδη. 

Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν για να γνωριστούν και να κουβεντιάσουν με τον ερευνητή και συγγραφέα  κ. Γιώργο Πασχαλίδη όπου ο ίδιος έδωσε άλλο χρώμα στις ζωές όλων όσων παρευρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αιολίς.

Ο κ. Πασχαλίδης έφτασε στις 1μμ στο Αεροδρόμιο Σάμου την Κυριακή 15 Μάρτη μαζί με τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Ψύχα.

Στη συνέχεια μαζί με μέλη της νεοσύστατης αλλά και πρωτοπόρας Ομάδας Σάμου κατευθύνθηκαν στο Πυθαγόρειο για ένα καφέ και μια πρώτη συζήτηση. 

Η συνέχεια δόθηκε στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" από τις 5μμ έως στις 4πμ. 

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Γιώργο Πασχαλίδη κοντά σε τόσους παλιούς και νέους φίλους του, να αναλύσει το μοντέλο tri-anthropo types Γιώργος Πασχαλίδης και να δει έναν έναν ξεχωριστά, να μιλήσει μαζί τους, ενώ εισέπραξε την αγάπη που τόσο απλόχερα ο ίδιος πρώτος δίνει. 

Την επόμενη μέρα ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης λίγο πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, παραχώρησε συνέντευξη στη Σαμιακή Τηλεόραση, όπου ακατέργαστα αποσπάσματα από αυτήν, σας παρουσιάζουμε σήμερα από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ". 



Την Δευτέρα 16 Μάρτη ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης στην ιστοσελίδα του αλλά και στο Facebook γράφει: 

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα Σάμου για το πολύ ζεστό καλωσόρισμα στο νησί του Πυθαγόρα. 

Στέλνω την αγάπη μου σε όλους και έναν έναν ξεχωριστά τον Μανώλη Βασιλειά, τον Κωνσταντίνο Μαλάκη, τη Γεωργία Κόχυλα, τη Δώρα Χατζηδημητράκη, την Ελένη Περρή, τον Αντώνη Τσαρδούλια. Στο ξενοδοχείο Αίολις βρέθηκα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 04:00 το πρωί και παρουσίασα το Μοντέλο Tri- Anthropo-Type στο κοινό της Σάμου καθώς μίλησα με τον κάθε ένα προσωπικά.

Σήμερα πριν αναχωρήσω για τη Θεσσαλονίκη βρέθηκα στο τηλεοπτικό πλατό της Σαμιακής τηλεόρασης ΣΑΤ για να παραχωρήσω συνέντευξη η οποία θα μεταδοθεί την Τρίτη 17/3 στις 09:00 και επανάληψη στις 12:00 το πρωί. Η διεύθυνση όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή http://www.samiaki.tv/



Για περισσότερες φωτογραφίες και τη συνέχεια, κάντε "κλικ" πιο κάτω:






Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" συγχαίρει την νεοσύστατη ομάδα Σάμου για τις πρωτοβουλίες και τη δουλειά της που στηρίζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το έργο του ερευνητή και συγγραφέα κ. Γιώργου Πασχαλίδη στο Νησί μας.

Να σημειώσουμε ότι κάθε Τετάρτη οι φίλοι του κ. Πασχαλίδη μαζεύονται στις 7μμ στο αίθριο του Ξενοδοχείου "ΑΙΟΛΙΣ" και επικοινωνούν μαζί του μέσω SKYPE αλλά κουβεντιάζουν και μεταξύ τους για θέματα που αφορούν την Νέα Γνώση για την πραγματική ευτυχία, που σήμερα μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το μοντέλο tri-anthropo types Γιώργος Πασχαλίδης 


Σχετικά δημοσιεύματά μας: ΕΔΩ....!



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: