Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

52 φίλοι και μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ταξίδεψαν στη Ικαρία


Την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου 2015, πενήντα δύο (52) φίλοι και μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ταξίδεψαν στη γειτονική Ικαρία για να ζήσουν την εμπειρία ενός γνήσιου Καριώτικου γλεντιού.

Η ταβέρνα του ‘Σωτήρη’ στον Άγιο Πολύκαρπο φρόντισε για τις ξεχωριστές Καριώτικες γεύσεις, αλλά και το υπέροχο Καριώτικο γλέντι με τους μουσικούς Νίκο Φάκαρο, Γιώργο Στρούπα και την παρέα τους.

Από το γλέντι δεν έλειπαν φίλοι Ικαριώτες, οι οποίοι πλαισίωσαν τη βραδιά με την παρέα τους αλλά και τη δεξιοτεχνία τους στον Καριώτικο χορό, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της Χριαστιάνας Κατσαρού.

Τη δεύτερη μέρα το γλέντι συνεχίστηκε με πολύ χορό στην ταβέρνα της Βαγγελίτσας στον Να, σε συνδυασμό με υπέροχες γεύσεις.

Την άριστη φιλοξενία παρείχε το ξενοδοχείο Cavos Bay Hotel στον Αρμενιστή, τις μετακινήσεις στην Ικαρία φρόντισε το γραφείο τουρισμού Ikaria – Holidays και ο κ. Δημήτρης Μελής, ενώ χαρακτηριστική ήταν η συμβολή του τουριστικού γραφείου Icariada Holidays και του κ. Ευάγγελου Τσακαλωφά.

Οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στη Σάμο με τις ομορφότερες εντυπώσεις. Το ταξίδι εκτός από δύο ημέρες αναψυχής, έδωσε τη δυνατότητα καταγραφής ενός Ικαριώτικου γλεντιού, στο πλαίσιο των σκοπών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Η επόμενη δράση του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ είναι η τριήμερη επίσκεψη – εκδρομή στη Σμύρνη, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους θα συμμετάσχουν να γνωρίσουν καλά ένα σημαντικό κομμάτι των χαμένων πατρίδων μας.

Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Πυργιώτης

1 σχόλιο:

Makissamos Blog είπε...

Ευχαριστούμε το Efpalinos Blog για την παρουσίαση των δράσεων του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ