Παρόλο που το Σαν Φρανσίσκο είναι μια από τις πόλεις των ΗΠΑ γνωστή για την ενδιαφέρουσα γαστρονομική της «άποψη», ένα ελληνικό εστιατόριο έχει κατορθώσει να κατακτήσει τους...αμερικανικούς ουρανίσκους.
Το εστιατόριο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», είναι το «Kokkari», στην οδό Τζάκσον, που μαζί με το «αδελφάκι» του, το «Evvia», έχουν «αναμορφώσει» τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.
Ο Δρ. Κένεθ Φραγκαδάκης, ειδικός στην αισθητική οδοντιατρική και ο Τζορτζ Μάρκους, κυρίαρχη φιγούρα στον τομέα της κτηματομεσιτικής, έχουν κάθε λόγο να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να επενδύσουν στον συγκεκριμένο τομέα, κλείνοντας τα... αυτιά τους σε όσους τούς συμβούλευαν να μην εισέλθουν, επιχειρηματικά, στον τομέα της εστίασης.
Το εστιατόριο αντικατοπτρίζει τις προσωπικότητες των δύο εμπνευστών του, οι οικογένειες των οποίων -όπως και των συζύγων τους- χρειάστηκε να μοχθήσουν πολύ, από παιδιά, προκειμένου να κατακτήσουν την κορυφή, με σκληρή δουλειά, ζήλο και φαντασία.
Το εστιατόριο φέρει το όνομα της περιοχής από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Κένεθ Φραγκαδάκη στη Σάμο, ενώ το «δίδυμό» του «Evvia» έλκει το όνομά του από τον τόπο καταγωγής του Τζορτζ Μάρκους.
«Θέλουμε οι άνθρωποι να περνούν καλά. Θέλουμε να τους κάνουμε να αισθάνονται ζεστασιά. Η φιλοξενία και το φιλότιμο είναι ό,τι ακριβώς είναι οι Έλληνες- είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κένεθ Φραγκαδάκης.
Όσο για το αγαπημένο του πιάτο; Δεν κρύβει την προτίμησή του στα φαγητά με βάση τη γίδα και τα αρνίσια παϊδάκια, ενώ ο συνέταιρός του, όπως λέει, λατρεύει τη θάλασσα και το χταπόδι.
Newsbeast
Το εστιατόριο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», είναι το «Kokkari», στην οδό Τζάκσον, που μαζί με το «αδελφάκι» του, το «Evvia», έχουν «αναμορφώσει» τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής.
Ο Δρ. Κένεθ Φραγκαδάκης, ειδικός στην αισθητική οδοντιατρική και ο Τζορτζ Μάρκους, κυρίαρχη φιγούρα στον τομέα της κτηματομεσιτικής, έχουν κάθε λόγο να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να επενδύσουν στον συγκεκριμένο τομέα, κλείνοντας τα... αυτιά τους σε όσους τούς συμβούλευαν να μην εισέλθουν, επιχειρηματικά, στον τομέα της εστίασης.
Το εστιατόριο αντικατοπτρίζει τις προσωπικότητες των δύο εμπνευστών του, οι οικογένειες των οποίων -όπως και των συζύγων τους- χρειάστηκε να μοχθήσουν πολύ, από παιδιά, προκειμένου να κατακτήσουν την κορυφή, με σκληρή δουλειά, ζήλο και φαντασία.
Το εστιατόριο φέρει το όνομα της περιοχής από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Κένεθ Φραγκαδάκη στη Σάμο, ενώ το «δίδυμό» του «Evvia» έλκει το όνομά του από τον τόπο καταγωγής του Τζορτζ Μάρκους.
«Θέλουμε οι άνθρωποι να περνούν καλά. Θέλουμε να τους κάνουμε να αισθάνονται ζεστασιά. Η φιλοξενία και το φιλότιμο είναι ό,τι ακριβώς είναι οι Έλληνες- είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κένεθ Φραγκαδάκης.
Όσο για το αγαπημένο του πιάτο; Δεν κρύβει την προτίμησή του στα φαγητά με βάση τη γίδα και τα αρνίσια παϊδάκια, ενώ ο συνέταιρός του, όπως λέει, λατρεύει τη θάλασσα και το χταπόδι.
Newsbeast
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου