Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σάμος: 17ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ του Α.Ο. Πολυκράτη


Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 17ο του τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !

Το τουρνουά αυτό που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια που σκοπό έχει την ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι ΄΄ δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, ΄΄ αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και η συμμετοχή.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2003 έως 31-12-2008 !

Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα (με τρεις ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου (με επτά ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών)!!! Συνολικά συμμετείχαν 40 παιδιά ( 37 κορίτσια και 3 αγόρια ) !

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από την πλευρά του το σωματείο Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα που μας τίμησε με την παρουσία του και όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, γραμματεία προγράμματος αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ΄΄ Γρηγόρης μικρογεύματα΄΄ για τα σάντουιτς που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες !!! Στο τέλος και πριν την απονομή των μικρών παιδιών με αναμνηστικά διπλώματα, ο σύλλογος μας βράβευσε τις ομάδες μας των Νεανίδων και Κορασίδων που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ζ΄ Περιφέρειας 2014-15, μιας και για την Ομοσπονδία μας αυτό είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς επίσης και την Αιμιλιανού Ζωή για την κλήση και συμμετοχή της στην Εθνική Κορασίδων στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Βουλγαρία !

Eυχές για καλό καλοκαίρι!!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς !

Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου 
VOLLEYBALL

Δεν υπάρχουν σχόλια: