Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες μας σφαγιάζουν για να σώσουν με κάθε τρόπο την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. Χωρίς να καταργήσουν ούτε μισό άρθρο από τους νόμους που πτώχευσαν το λαό τα προηγούμενα χρόνια, φέρνουν νέα μέτρα ολικής εξόντωσης των εργαζόμενων και του λαού.

Τώρα που ήρθε η ώρα των αποφάσεων φάνηκε ξεκάθαρα ο βαθιά εχθρικός ρόλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα. Όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν έκανε λάθος, δεν είναι ανίκανη. Αντιθέτως είναι αρκετά ικανή ώστε να φέρει συνολικά όλο το πακέτο πτώχευσης του λαού και με το νέο μνημόνιο που υπέγραψε να ικανοποιήσει όλες τις πάγιες επιδιώξεις και τους πόθους των βιομηχάνων – εφοπλιστών - μεγαλοεργοδοσίας.

Λέει ψέματα η κυβέρνηση πως με το νέο μνημόνιο θα πληρώσουν οι έχοντες και η ολιγαρχία, ότι τα μέτρα θα βασίζονται στην «κοινωνική δικαιοσύνη». Στόχος είναι το ξεζούμισμα του λαού, το παραπέρα πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων, η παραπέρα εκμετάλλευση των εργαζόμενων.

Μας θέλουν μισοάνεργους - μισοεργαζόμενους, να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, με ελάχιστη κοινωνική ασφάλιση και σύνταξη. Μας θέλουν γονατιστούς, διασπασμένους, φοβισμένους, αιώνια υποταγμένους στο μονόδρομο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μόνο στη δική μας δύναμη, στην οργάνωση μας μπορούμε να στηριζόμαστε!

Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο σκληρούς και δύσκολους αγώνες, παντού!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11π.μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8μμ 
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: