Ποιός θα ήταν πιο κατάλληλος να παρουσιάσει τα Σαμιακά προϊόντα "δεμένα" όλα μαζί σε πιάτα που μυρίζουν Σάμο;
Ο δικός μας Ανδρέας Λαγός εντυπωσίασε με τις συνταγές του την Παρασκευή 15/4 στην έκθεση Ελλάδα Γεύσεις στο Περιστέρι.
Το Σαμιώτικο κρασί φυσικά δεν έλειπε και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ σαν συστατικό για τα γιουβαρλάκια, αγαπημένο πιάτο όλων μας.
Ο ίδιος μίλησε για την δυναμική του Σαμιώτικου κρασιού αλλά και των άλλων καταπληκτικών προϊόντων της Σάμου...
FB: ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου