Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με Σαμιώτικα Προϊόντα


Ποιός θα ήταν πιο κατάλληλος να παρουσιάσει τα Σαμιακά προϊόντα "δεμένα" όλα μαζί σε πιάτα που μυρίζουν Σάμο; 

Ο δικός μας Ανδρέας Λαγός εντυπωσίασε με τις συνταγές του την Παρασκευή 15/4 στην έκθεση Ελλάδα Γεύσεις στο Περιστέρι. 

Το Σαμιώτικο κρασί φυσικά δεν έλειπε και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ σαν συστατικό για τα γιουβαρλάκια, αγαπημένο πιάτο όλων μας. 

Ο ίδιος μίλησε για την δυναμική του Σαμιώτικου κρασιού αλλά και των άλλων καταπληκτικών προϊόντων της Σάμου...


FB: ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos

Δεν υπάρχουν σχόλια: