Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

3ο Πανεπιστημιακό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Σάμου



Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ανακοινώνει μέσω του Τύπου ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Πανεπιστημιακό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Σάμου «Άλαν Τιούρινγκ».

Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Φοιτητική Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πρώην κτίριο της φοιτητικής λέσχης «Αλγόριθμος» την Κυριακή 22 Μάη 2016.

Συμμετείχαν συνολικά 9 σκακιστές (φοιτητές της Σχολής και όχι μόνο) και αγωνίστηκαν με το ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 30 λεπτά για κάθε παίκτη.

Μετά το τέλος του 5ου γύρου οι πρωτεύσαντες φοιτητές ήταν:


1ος: Γιαλιάς Χρήστος, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας, με 5 βαθμούς (και 1η θέση της γενικής κατάταξης).

2ος: Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Ομίλου Σκακιστών Καλαμάτας, με 4 βαθμούς (και 2η θέση της γενικής κατάταξης).

3ος: Χασιώτης Σταμάτης, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου και Μεταξάς Μιλτιάδης φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του σκακιστικού συλλόγου ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ Χαλκίδας με 2.5 βαθμούς έκαστος (και 4η θέση της γενικής κατάταξης).

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.chess-samos.eu

Ευχαριστούμε θερμά τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητή Ευστράτιο Πρασίδη που με χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για τη διοργάνωση του 3ου Πανεπιστημιακού Ατομικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Σάμου στους χώρους της Σχολής και που απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Συγχαίρουμε τους νικητές για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ευχόμαστε να τους δούμε και πάλι σε κάποιο από τα σκακιστικά δρώμενα που ακολουθούν!


ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αντώνης Τσολομύτης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Νίκος Ροκοπάνος


Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε "κλικ" πιο κάτω:



Δεν υπάρχουν σχόλια: