Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η παθολόγος Ιρένε Νεάγκου μιλάει για τον Γιώργο Πασχαλίδη


Η γενική παθολόγος Ιρένε Νεάγκου είναι από τους γιατρούς που ειδικεύονται στην εφαρμογή του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis και βλέπουν καθημερινά τα αποτελέσματα στην πορεία των ασθενών τους. 

Η γιατρός στην ομιλία της συγχάρηκε τον Γιώργο Πασχαλίδη για την αναγόρευσή του σε καθηγητή και τόνισε ιδιαιτέρως ότι το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis είναι ένα έργο αγάπης για τον άνθρωπο και την επιστήμη.

Στην ομιλία της επισήμανε ότι«όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας προκαλούν τα ψευδώς θετικά ή ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα εξετάσεων, τα ελλειπή κριτήρια για τη διάγνωση μιας νόσου και τη διαφορετική πορεία που έχουν δυο ασθενείς που έλαβαν την ίδια θεραπεία». Συνέχισε με την αναφορά στο νέο ιατρικό βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη «Υγεία και Πρόληψ绨 σημειώνοντας ότι «θα αναγνωρίζουμε και από την ίδια την πάθηση, τον Τύπο του ασθενή που έχουμε απέναντί μας. 

Γνωρίζοντας την τυπολογία μπορούμε να βοηθήσουμε τον ασθενή από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης στο γιατρό να έχουμε πιο στοχευμένο ιστορικό, κατευθυνόμενες εξετάσεις και καλύτερη ερμηνεία αυτών καθώς και συγκεκριμένες θεραπείες βάση Τύπου. Γνωρίζοντας την γενετική προδιάθεση του κάθε τύπου μιας ασθένειας μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση μιας νόσου ή να μειώσουμε με τις επιπλοκές». 

Κλείνοντας την ομιλία της ανέφερε ότι για πετύχουμε την ισορροπία ψυχής και σώματος, τα κατάλληλα εργαλεία είναι η αυτογνωσία, η ετερογνωσία και η διατροφή Πασχαλίδη.


http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: