Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Σάμος:Τι έγινε στο τουρνουά beach volley ?


Μετά από ένα ευχάριστο διήμερο 27 & 28/8/2016 φτάσαμε στο τέλος του τουρνουά beach volley που έγινε στο beach bar ''Mare Deus'' στο Ποτοκάκι !!! 

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα τρία τουρνουά, το beach bar που μας φιλόξένησε και ειδικά τους χορηγούς - δωροθέτες που μας τίμησαν με την προσφορά τους Ελιά restaurant Πυθαγόρειο, pink woman Βαθύ, Teleion Plus Βαθύ, Αιγαίο & Λιμάνι jewels Πυθαγόρειο, Cut Skin clothes & shoes Πυθαγόρειο,Φαρμακείο Χατζηελευθεριάδου Ε. Πυθαγόρειο. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Σάββατο στο Γυναικών είχαμε την νίκη με 2-1 των Νικολαϊδου Ζαφειρία / Eva Trnovcova (SVK) απέναντι στις Αιμιλιανού Ζωή / Elizabeth Puzan (LAT) και στο τουρνουά των ανδρών η ομάδα των Κνίτη Μανώλη / Νικολαϊδη Λευτέρη που νίκησε με 2-0 την ομάδα των Μάρκου Μανώλη / Λεβογιάννη Θοδωρή μετά από δύο πολύ εντυπωσιακά και αμφίροπα ματς. 

Την Κυριακή στο μεικτό τουρνουά στον τελικό είχαμε την νίκη των Βαλιδάκη Μαρία / Κνίτη Μανώλη επί των Νικολαϊδου Ζαφερία / Νικολαϊδης Λευτέρης με σκορ 2-0 !!!

Δημήτρης Νικολαίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: