Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Σάμος: Ανάληψη κοινών δράσεων


Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δέχτηκε στο γραφείου του την ΤΟΥΡΠαρασκευή, 19 Αυγούστου 2016, την κα ΝΙΝΑ HORNEWALL, senior Vice President & Commercial Director του μεγάλου Σκανδιναβικού τουριστικού οργανισμού Appolo Travel Group.

To Appolo Travel Group είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους Σκανδιναβούς tour operator και δραστηριοποιείται σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φιλανδία. Στη Σάμο έρχεται 25 χρόνια και σήμερα αποτελεί το δεύτερο σε αφίξεις tour operator στο νησί φέρνοντας περίπου, 9.000 άτομα. Είναι επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι για το 2016 το γραφείο θα έχει αύξηση αφίξεων στη Σάμο περίπου 18%, ενώ για το 2017 σχεδιάζει ενίσχυση της παρουσίας του.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «ευχαριστήσαμε εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας την κα HORNEWALL και το Appolo Travel Group για την επί 25 χρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Σάμο. Η προσφορά τους στην τουριστική οικονομία του τόπου μας είναι πολύτιμη, ειδικά τώρα, που παρά τη δύσκολη περίοδο, η άφιξη Σκανδιναβών επισκεπτών είναι αυξημένη.

Συζητήσαμε την ανάληψη κοινών δράσεων για την καλύτερη προβολή του προορισμού την ερχόμενη τουριστική περίοδο. Παρουσιάσαμε επίσης, τις δράσεις που έχουμε προωθήσει για τις ειδικές μορφές τουρισμού για τις οποίες η κα Hοrnewall έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον»

Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: