Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Σάμος: Απόψε το βράδυ συμμετέχουμε και γιορτάζουμε !


Απόψε Τετάρτη βράδυ στις 8μμ, και όλοι οι φίλοι του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη ξανά μπροστά στους υπολογιστές, στις κατά τόπους ομάδες τους, για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε μια ακόμα υπέροχη διαδικτυακή διάλεξη.

Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης από την Θεσσαλονίκη, προβλέπεται να αναλύσει λεπτομέρειες από τις πτυχές της τυπολογίας και θα σταθεί σε διάφορες εφαρμογές του μοντέλου του "Τri-Αnthropo-Τype". 



Οι φίλοι της ομάδας Σάμου συνεπείς όπως πάντα στο ραντεβού τους με τον κ. Γιώργο Πασχαλίδη, θα συναντηθούν στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" στις 8μμ στην πόλη της Σάμου, και μέσω "skype" θα έχουν την ευκαιρία "ζωντανά" να τον ακούσουν και να μιλήσουν μαζί του. 

Για όσους δεν τα καταφέρουν να βρεθούν στις συγκεντρώσεις των κατά τόπους ομάδων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διάλεξη μέσω του προσωπικού καναλιού του κ. Καθηγητή στο youtube, από : ΕΔΩ...!  


Η μορφή αυτή όμως  δικτυακής σύνδεσης (youtube), έχει μικρή χρονοκαθυστέρηση, και δεν παρέχει την δυνατότητα της ζωντανής επικοινωνίας μαζί του. 

Άλλη μια συνάντηση λοιπόν γνώσης, γιορτής και ευτυχίας απόψε το βράδυ στις 8μμ σε ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά στο πανέμορφο Νησί μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: