Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

"Πασχαλιδική μέθεξη" στη Σάμο...!



Απερίγραπτη ευτυχία, για μια φορά ακόμα, ένιωσαν όσοι από τους φίλους του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη, συγκεντρώθηκαν χθες Τετάρτη στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς". 


Τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τόσο σπουδαία και ενδιαφέρουσα διάλεξη του αγαπημένου τους Καθηγητή, επικοινώνησαν μαζί του και ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσκεψη του κ. Γιώργου Πασχαλίδη στη Σάμο. 

Να θυμίσουμε ότι ο Καθηγητής Ψυχολογίας & Αντιπρύτανης της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας NOOSFERA, Πρύτανης Ακαδημίας NOOSFERA Ελλάδος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας, κ. Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στο Νησί μας την Κυριακή 6 Νοέμβρη και θα μιλήσει στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς" από τις 5,00μμ έως αργά τη νύχτα.



Επίσης σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αύριο Παρασκευή ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στις 12,15μμ, στον καταξιωμένο δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη και στον "Αρμονία 103,2 FM",

O "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" μετά από την πολύχρονη συνεργασία με τον πιο πάνω ραδιοφωνικό σταθμό θα παρουσιάσει στη συνέχεια, τη συνέντευξη του κ. Γιωργου Πασχαλιδη σε μορφή βίντεο, για όσους δεν καταφέρουν να την ακούσουν εκείνη την ώρα ζωντανά.

Για ζωντανή ακρόαση της Συνέντευξης : 
Παρασκευή 12,15μμ κάνουμε "κλίκ" :  ΕΔΩ...!


Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: