Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Τώρα εξαετούς παλαίωσης, το πιο γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα!

…αλλά και η ιδανική συντροφιά για τα 
χριστουγεννιάτικα γλυκά! 

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της προσφοράς, γι’ αυτό υποδεχόμαστε τις γιορτές προσφέροντας το αγαπημένο “λιαστό” κρασί του ΕΟΣ Σάμου

Το πολυβραβευμένο Samos Nectar, αποτελεί την ιδανική επιλογή για δώρο στους αγαπημένους σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό, λόγω της άριστης ποιότητας του, της πολυπλοκότητας των αρωμάτων και της σπάνιας και μεστής γλυκύτητας του. 

Το Samos Nectar, που πλέον είναι εξαετούς παλαίωσης, θα σας αποπλανήσει με την ακαταμάχητη γεύση του. Τα σταφύλια που το δημιουργούν, λιάζονται για 6-7 μέρες κάτω από το Σαμιώτικο ήλιο και αφού ζυμωθούν ξεκινάνε μια διαδικασία ωρίμανσης σε βαρέλια για 6 ολόκληρα χρόνια. 

Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετικής φήμης, βαθιά και πλούσια γεύση του. Αρώματα καραμέλας βουτύρου, σταφίδας, πορτοκαλιού και γαρύφαλλου δένουν αρμονικά και δημιουργούν μία εκπληκτική μεταλλικότητα που δίνει μία εντελώς νέα διάσταση στα γλυκά λιαστά κρασιά.

Δωρίστε το λοιπόν, ή καλοσωρίστε τους καλεσμένους σας προσφέροντάς τους ένα απεριτίφ, ή κλείστε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δείπνο παρέα με ένα ποτήρι που ξεχειλίζει από αρώματα σταφίδας, δαμάσκηνων και καβουρντισμένης κανέλλας.

Το Samos Nectar σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 12-14οC, για να αποδώσει τον πλούσιο χαρακτήρα του και τα γλυκά αρώματά του και να σας παρασύρει σε ένα ταξίδι απαράμιλλης απόλαυσης.

Όσο πλούσιο είναι αυτό το κρασί, τόσο πλούσιες είναι και οι επιλογές συνδυασμών που μπορούμε να γευτούμε μαζί του. Χριστουγεννιάτικα γλυκά με αποξηραμένα φρούτα, επιδόρπια σοκολάτας και καραμέλας, γλυκίσματα με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς, όπως τα μελομακάρονα είναι μόλις κάποιες από τις γλυκιές επιλογές, που ταιριάζουν ιδανικά με το Samos Nectar σαν οινικό τους σύντροφο.

Εναλλακτικά για εκείνους που απολαμβάνουν τις αντιθέσεις, κλείστε το βράδυ σας παντρεύοντας το Samos Nectar με πολύ έντονα τυριά όπως stilton, μπλε και λευκό, και από Ελληνικά με κεφαλογραβιέρες, ειδικά οι ωριμασμένες, και διάφορα καπνιστά τυριά.

Το Samos Nectar, το εξαιριτικής ποιότητας αυτό κρασί μπορείτε να το προμηθευτείτε, στη ειδική συσκευασία δώρου, σε επιλεγμμένες κάβες και καταστήματα.

Καλές Γιορτές!


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε:

Νάγια Νούσα Τηλ: 2106014125, κιν: 6972410747, nnousa@beyondcommunications.gr
Τζέσικα Μανιάτη Τηλ: 2106014317, κιν: 6946172125, jmaniati@beyondcommunications.gr
Μαίρη Μαρίπα Tηλ: 210 6014024, κιν.: 6945467076, maripa@beyondcommunications.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: