Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο κ. Γ. Πασχαλίδης μέσω διαδικτύου και στη Σάμο (video)


Και οι βραδιές, με τη νέα γνώση της τυπολογίας, συνεχίζονται..

Για πρώτη φορά αναλύονται και παρουσιάζονται τόσο εξειδικευμένα αλλά και απλουστευμένα τα νευρωνικά μονοπάτια των τριών ανθρώπινων τύπων, στο μετεχμιακό τμήμα του εγκεφάλου, μέσα και μόνο από το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype και τον Καθηγητή Γιώργο Πασχαλίδη.

Εξηγούνται με ποιο τρόπο οι λειτουργίες αυτές επηρεάζουν τη σκέψη, την κίνηση, τη συμπεριφορά, τα αισθήματα, την υγεία, αλλά και τόσα άλλα στην ζωή του κάθε ανθρώπου.

Έτσι και αυτή την Τετάρτη ο Καθηγητής μας κ. Γιώργος Πασχαλίδης ήταν εκεί, συνεπής στο ραντεβού του με τους αμέτρητους φίλους και θαυμαστές του στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Εκεί βρίσκονταν όμως χθες Τετάρτη  και ο πυρήνας της Ομάδας Φίλων του στη Σάμο, όπου από τις 8 το βράδυ, μαζεύτηκαν στο Ξενοδοχείο "Αιολίς", προκειμένου να τον παρακολουθήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν μαζί του, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Πολωνία. 

Εμείς από τον ¨ΕΥΠΑΛΙΝΟ" ευχόμαστε στον κ. Γιώργο Πασχαλίδη και στην υπέροχη σύζυγο του κα Χρυσούλα να χαίρονται την κόρη τους Ελευθερία, που γιορτάζει σήμερα, καθώς και ολόκληρη την υπέροχη οικογένειά τους.

Ας παρακολουθήσουμε τώρα, ένα μικρό απόσπασμα της χθεσινής διάλεξης και στη συνέχεια ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή συνάντηση του πυρήνα της Ομάδας Σάμου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: