Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τα παραλειπόμενα της 7ης επίσκεψης του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη στη Σάμο (Φωτορεπορτάζ)




Επιλέξαμε σήμερα Σάββατο να δημοσιεύσουμε από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" κάποιες άλλες φωτογραφίες από το περιθώριο της επίσκεψης του Καθηγητή 
κ. Γιώργου Πασχαλίδη στο Νησί μας.

Και αυτή του η επίσκεψη, η 7η κατά σειρά, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ένα γεγονός ιδιαίτερης βαρύτητας και σημασίας, για όλους όσους συμμετείχαν, την περασμένη Κυριακή 5 Φλεβάρη στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου.

Ο κ Γιώργος Πασχαλίδης έφτασε με πτήση από Θεσσαλονίκη, στις 2,30 το μεσημέρι και ένα μικρό κλιμάκιο της Ομάδας των Φίλων του στην Σάμο, ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί μαζί με τον συνεργάτη του κ. Δήμήτρη Ψίχα που είχε φτάσει νωρίτερα από Αθήνα.  


Μεγάλη ήταν η χαρά που ένιωσαν όλοι, μόλις εμφανίστηκε ο αγαπημένος τους Καθηγητής στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ", όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Η συνέχεια δόθηκε σε εστιατόριο της πόλης κοντά στο Ξενοδοχείο, μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης αγάπης και ευγνωμοσύνης για την προσφορά του Δρ Γιώργου Πασχαλίδη στην ζωή του καθενός ξεχωριστά αλλά και όλων μαζί. 


Εκεί οι φίλοι του Καθηγητή αντίκρισαν για πρώτη φορά το demo του υπέροχου νέου βιβλίου του, των 400 σελίδων, με τίτλο : «ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και την ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» και που ήδη κυκλοφορεί, ενώ οι πρώτες παραγγελίες για την Σάμο έχουν ήδη δοθεί στο τηλέφωνο 6983237959 και που φυσικά συνεχίζονται.     

Να θυμίσουμε ότι για την υπέροχη διάλεξή του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη αλλά και την προσωπική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον κόσμο έως στις 4 το πρωί, αναφερθήκαμε σε προηγούμενή μας δημοσίευση.

Την επόμενη μέρα το πρωί ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης μαζί με τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Ψίχα, αλλά και με την φίλη μας κα. Βασιλική Γεωργιάδου αναχώρησαν αεροπορικώς για την Αθήνα. 

Σε όλους εμάς εδώ στη Σάμο, έμεινε το άγγιγμα της ψυχής μας και το υπέροχο άρωμα ευτυχίας που συνοδεύουν κάθε επίσκεψή του Δρ Γιώργου Πασχαλίδη στο νησί μας.

Θα τον περιμένουμε σύντομα να είναι πάλι κοντά μας και τον ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς. 




Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04 05 06 07

Δεν υπάρχουν σχόλια: