Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Από τη Σάμο ξεκινά το νέο βιβλίο του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη




Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη σε συνεργασία με τον γιο του, σεφ Δημήτρη Πασχαλίδη, με τίτλο «Οδηγός Διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της ψυχικής ισορροπίας». 


Το βιβλίο είναι μια εγκυκλοπαίδεια της νέας διατροφής του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, που θα το βρίσκεται αποκλειστικά στους χώρους του καθηγητή.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο διατροφικό οδηγό ο οποίος, στοχεύει στη διατήρηση και αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού – της Υγείας. Σκοπός του Βιβλίου είναι να παρέχουμε στο σώμα την σωστή υλική τροφή ώστε στη συνέχεια, υγιείς, να μπορέσουμε να τροφοδοτήσουμε και με τη σωστή πνευματική τροφή και τον εγκέφαλο, με στόχο να ολοκληρωθούμε και να κατακτήσουμε την ευτυχία. 



Δημήτρης  και Γιώργος Πασχαλίδης
Το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis προτείνει μια διατροφή βασισμένη απολύτως στις βιολογικές ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε ανθρώπου, με τα αποτελέσματά της να είναι γρήγορα και άμεσα. Μια διατροφή που είναι μοναδική, επειδή έχει την ικανότητα να επιφέρει ηρεμία στον εγκέφαλο, να εξισορροπεί τη χημική σύσταση του σώματος και τελικά να διασφαλίζει τη συνολική υγεία και την αρμονία στην ψυχή και στο σώμα. Η αποκατάσταση αυτή γίνεται μόνο μέσω της εξειδικευμένης για τον κάθε Τύπο διατροφής.

Η διατροφή που προτείνει το Μοντέλο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα μέσω της ισορροπίας που φέρνει στο μικροβίωμα του εντέρου, δίνοντας τη δυνατότητα αυτοΐασης του οργανισμού και κατά συνέπεια τη δυνατότητα θεραπείας των ποικίλων ιατρικών χρόνιων παθήσεων. 


Για την κυκλοφορία του βιβλίου θα γίνει ειδική γιορτή την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο γραφείο του καθηγητή στην Αθήνα, η οποία και θα μεταδοθεί απευθείας σε όλο τον κόσμο μέσω του καναλιού youtube https://www.youtube.com/user/georgepashalidis



Η διατροφή που βασίζεται στο Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας υγιούς ζωής.


Για όσους θέλουν στη Σάμο να προμηθευτούν το νέο αυτό απόλυτο εργαλείο υγείας των 400 σελίδων, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 6983237959

Εμείς από τον ¨ΕΥΠΑΛΙΝΟ" ευχόμαστε καλοτάξιδο, και σας προτείνουμε την άμεση προμήθευσή του και φυσικά τη χρήση του.

Ένα μικρό απόσπασμα του υπέροχου αυτού βιβλίου, ας παρακολουθήσουμε τώρα από την κα. Βασιλική Γεωργιάδου:



Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: