Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Διαδικτυακή αγκαλιά αγάπης στην Σάμο και σε ολόκληρο τον Πλανήτη


Για μια ακόμη φορά σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο,  στον χώρο του στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης, ο Ακαδημαϊκός Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης έδωσε άλλη μία ενδιαφέρουσα και βαρυσήμαντη διάλεξη σε όλο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου.

Ο Δρ Γιώργος Πασχαλίδης επικοινωνεί με την
ομάδα Σάμου μέσω του skype
Μέσω του διαδικτύου από το "skype" σε όλες τις ομάδες των φίλων του σε όλη την Ελλάδα, καθώς στην Κύπρο και στην Πολωνία, κάνοντας διάλογο καρδιάς μαζί τους.  

Μέσω του ζωντανού καναλιού του στο "youtube", o Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης με το  υπέροχο χαμόγελο που τον διακρίνει, αλλά και με την τεράστια αγκαλιά αγάπης, απευθύνθηκε στους αμέτρητους φίλους του σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, από όπου υπήρχαν και οι αντίστοιχες συνδέσεις.  



Στη Σάμο, στο Ξενοδοχείο "Αιολίς", τα χαμόγελα, η χαρά, η ευτυχία, η ευγνωμοσύνη, φαίνονταν καθαρά στα πρόσωπα των συμμετεχόντων από το μόνιτορ του skype.

Στοιχεία που ο καθένας μπορεί να διακρίνει και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτή μας τη δημοσίευση.

Πρόσωπα φωτισμένα και όμορφα καθώς συνομιλούν με τον πατέρα της νέας ψυχολογίας, τον πατέρα της νέας γνώσης, τον ακαδημαϊκό Δρ. Γιώργο Πασχαλίδη. 


- ΣΑΜΟΣ -
- ΣΑΜΟΣ -
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -



- ΑΘΗΝΑ -

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να παρακολουθήσετε, πιο κάτω, την υπέροχη αυτή διάλεξη, σε μορφή βίντεο, από το κανάλι του αγαπημένου μας Καθηγητή στο "youtube" :



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: