Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η σημαντικότερη μέρα της άνοιξης για τη Σάμο (βίντεο)



Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Σάμος θα υποδεχθεί για 8η φορά, τον Ακαδημαϊκό, Δόκτορα Ψυχολογίας και Πρύτανη της Διεθνούς Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας «NOOSFERA» στην Ελλάδα. 


Θα υποδεχθεί τον άνθρωπο εκείνον που με την ανακάλυψη όλων των εποχών αλλά και όλων των επιστημών, αλλάζει την ίδια την παγκόσμια εξέλιξη της ανθρωπότητας.


Σε λιγότερο από ένα μήνα λοιπόν, στο νησί μας θα βρεθεί για μια ιδιαίτερη και βαρυσήμαντη διάλεξη ακόμη, ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης, όπου αναμένεται να αναλύσει το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype και τις εφαρμογές του, τα νευρωνικά μονοπάτια της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου και πολλά άλλα τόσο σημαντικά ζητήματα.  

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, την ψυχολογία, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αυτογνωσία, με την επιχειρηματικότητα, με τις κάθε είδους εξαρτήσεις, με την εκπαίδευση και πολλά άλλα. 

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, στις δικτυακές επαφές που είχε με τις ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Ακαδημαϊκός κ. Γιώγος Πασχαλίδης αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην ομάδα Σάμου, σε τρεις συνεχιζόμενες κλήσεις που είχε μαζί τους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι μία φορά κάθε εβδομάδα ο κ.Γιώργος Πασχαλίδης μέσω του διαδικτύου, επικοινωνεί με όλες τις ομάδες που έχουν συγκροτηθεί μέσω του skype, ενώ αμέτρητοι είναι οι μεμονωμένοι φίλοι του, που τον παρακολουθούν από το ζωντανό του κανάλι στο youtube από όλες τις χώρες του κόσμου. 


Σε αυτή λοιπόν την δικτυακή συνάντηση, εκτός όλων των άλλων, ανακοινώθηκε επίσημα ο χρόνος της νέας επίσκεψης του στην Σάμο.

Αυτή η τόσο σημαντική μέρα για το νησί μας είναι η Κυριακή 9 του Απρίλη, στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στις 5 το απόγευμα.

Για τους φίλους του στην Σάμο, αλλά και για όλους που βρίσκονται κοντά του, για όλους αυτούς που τον αγαπούν και τον έχουν στο μυαλό και στην καρδιά τους, η αντίστροφη μέτρηση για την σημαντική αυτή μέρα, έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ οι απαραίτητες προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. 


Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Ακαδημαϊκός και Διδάκτωρ κ. Γιώργος Πασχαλίδης, μετά την διάλεξή του, θα συναντηθεί προσωπικά με τον καθένα που θέλει να του μιλήσει για θέματα που τους απασχολούν και φυσικά η είσοδος είναι πάντα ελεύθερη. 

Εμείς, από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτήν του την επίσκεψη. Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία τον περιμένουμε στο Νησί του Πυθαγόρα, της Ήρας, του Αρίσταρχου και του Επίκουρου, μια επίσκεψη που θεωρείται δικαίως η σημαντικότερη μέρα της άνοιξης για το νησί μας και τους ανθρώπους του, μία επίσκεψη που μας τιμά όλους.

Σας παρουσιάζουμε τώρα από την σελίδα μας σε μορφή βίντεο, ολόκληρη την επικοινωνία που είχε ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης με την ομάδα Σάμου, τη συζήτηση που έκανε ξεχωριστά με όλους τους συμμετέχοντες και την αναγγελία του χρόνου άφιξης του στο Νησί μας, επικοινωνία που αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη.



Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ....!

Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: