Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Στην Πάτρα σήμερα ο ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης



Στην Πάτρα θα βρεθεί ο καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 για να γιορτάσει μαζί με τους πατρινούς φίλους του τις σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις που έλαβε το τελευταίο διάστημα, καθώς και την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου "Οδηγός Διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της ψυχικής ισορροπίας". 

Πριν από την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Αστήρ, ο καθηγητής θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3 fm στη δημοσιογράφο Λίνα Μπάστα στις 14:00.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα της Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera και Πρύτανης στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα. Την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 η Διεθνής Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας “Νοοσφαίρα” με απόφαση της ολομέλειας της Ακαδημίας απέδωσε στον Καθηγητή Ψυχολογίας Γιώργο Πασχαλίδη τον τίτλο του Ακαδημαϊκού, τον ύψιστο βαθμό της Ακαδημίας και τον τίμησαν με το παράσημο «Βλαντιμίρ Βερνάτσκι», για τα υψηλά επιτεύγματά του στην επιστήμη.

Η απονομή έγινε από τον ιδρυτή και πρύτανη της Ακαδημίας, Λεονίντ Νόβικοφ Βασίλιεβιτς, παρουσία του αντιπροέδρου της Ακαδημίας και αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας, Γιούρι Ταράσοβ.

Η ακαδημία πλαισιώνεται από πολύ σημαντικούς επιστήμονες, περισσότερους από 60 διδάκτορες διαφόρων ειδικοτήτων, και οι κύριες δραστηριότητές της είναι:

Η κατάρτιση ειδικών-τεχνολόγων στην επεξεργασία των φυσικών πόρων για την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στην οικονομία της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τη δημιουργία νέων βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας

Η υλοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της τριτοβάθμιας και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην κοινωνιολογία, ψυχολογία, οικονομία, τεχνολογία, μηχανική, στις ανθρωπιστικές επιστήμες και σε άλλες ειδικότητες

Η προετοιμασία υψηλής ειδίκευσης των υποψηφίων διδακτόρων διαφόρων κατευθύνσεων

Η διεξαγωγή ερευνητικών δραστηριοτήτων στους τομείς της ανάπτυξης φυσικών πόρων στη Ρωσία και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: υδρογονανθράκων, οργανικών πρώτων υλών, σιδηρούχων και πολύτιμων λίθων και μετάλλων, η μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, φυσικών κοιτασμάτων και η ανάπτυξη της γεωργίας

η δημιουργία ερευνητικών εργαστηρίων και ομάδων έρευνας

η δημιουργία πειραματικών γεωργικών / αιολικών εκμεταλλεύσεων

η προσέλκυση διεθνών και Ρώσων επιστημόνων, ομάδων, εργαστηρίων, ινστιτούτων και ακαδημιών για την ανάπτυξη και την υλοποίηση έργων για τη νανο-τεχνολογία

η ανάπτυξη και η εφαρμογή του συστήματος αυτόματης λήψης λογισμικού, η παραλαβή και αποθήκευση των δεδομένων σχετικά με τις πηγές περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην "Καθαρή Πόλη», επιτρέποντας να επιταχύνει δεκάδες και εκατοντάδες φορές την ανάπτυξη των περιβαλλοντικών εγγράφων τεκμηρίωσης εμπεριστατωμένη έρευνα και κατάρτιση/ σύνταξη της γενεαλογικής ρίζας δημιουργώντας γενεαλογικό βιβλίο.

Παράλληλα κυκλοφόρησε το βιβλίο "Οδηγός Διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της ψυχικής ισορροπίας".

 Το νέο αυτό βιβλίο, μια συνεργασία με τον γιο του σεφ Δημήτρη Πασχαλίδη αποτελεί έναν πολύτιμο διατροφικό οδηγό ο οποίος, στοχεύει στη διατήρηση και αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού - της ΥΓΕΙΑΣ. Η διατροφή που προτείνει είναι μοναδική, επειδή έχει την ικανότητα να επιφέρει ηρεμία στον εγκέφαλο, να εξισορροπεί τη χημική σύσταση του σώματος και τελικά να διασφαλίζει τη συνολική υγεία και την αρμονία στην ψυχή και στο σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr. Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.


http://www.tempo24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: