Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Σάμος: Η Απίστευτη χαρά της αυτογνωσίας και ετερογνωσίας



Μεγάλη Τετάρτη χθες και οι αμέτρητοι φίλοι του Ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη σε ολόκληρο τον πλανήτη για μια ακόμα φορά είχαν την ευκαιρία να τον χαρούν μέσω διαδικτύου. 

Ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης επικοινώνησε με πολύ αγάπη από το skype, το ζωντανό youtube, το facebook, αλλά και το twiteer, μιλώντας από την Θεσσαλονίκη που βρίσκονταν σε πραγματικό χρόνο. 

Αναφερόμενος στο μοντέλο, τόνισε τα νευρωνικά μονοπάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου ανά τύπο ανθρώπου, δίνοντας για μια ακόμη φορά την διέξοδο προς την πραγματική ευτυχία και υγεία για όλους. 


Στη Σάμο άλλη μία γιορτή αγάπης και ευγνωμοσύνης είχε στηθεί από τον πυρήνα της ομάδας φίλων του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη, όπου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τη χθεσινή του διάλεξη, δύο μέρες μετά την επίσκεψή του στο Νησί μας. 

Από τον γνωστό και καθιερωμένο πλέον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" ο πυρήνας των φίλων του Δόκτορα Γιώργου Πασχαλίδη στην Σάμο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ και έως στις 1 το πρωί, βίωσαν για μια ακόμη φορά την πληρότητα, την χαρά και την γαλήνη στην ψυχή τους, στεκόμενοι με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και αγάπη κοντά του.



Για όσους δεν κατάφεραν να προσέλθουν χθες αλλά και για όλους τους φίλους στην Σάμο, μαζί με τις ευχές μας για Καλή Ανάσταση, σας παρουσιάζουμε πιο κάτω ολόκληρη την τελευταία διάλεξη του Καθηγητή μας από το κανάλι του στο youtube:


Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ....!

Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: