Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Σάμος: Ανακοίνωση καταστημάτων της οδού Κεφαλοπούλου


Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών της οδού Κεφαλοπούλου, Κύριοι Μητσός Μιχάλης, Μητσός Δημήτρης, Σαμαρίδης Χρήστος και Τσάτσου Ιωάννης, βρέθηκαν σήμερα 02/09, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν τα μαγαζιά κλειστά σήμερα Σάββατο, ως ένδειξη αλληλεγγύης μεταξύ τους, λόγω της σφράγισης της επιχείρησης του κ. Τσάτσου, του οποίου η προσφυγή για την αναστολή της εκτέλεσης της σφράγισης δεν πρόλαβε να εκδικασθεί χθες στην Σύρο. 

(Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Σαεν σφραγίστηκαν, λόγω του ότι υπάρχουν αρκετοί τουρίστες ακόμη στο νησί και συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν.

Τα έσοδα και των 2 επιχειρήσεων που θα λειτουργήσουν απόψε (Mezza volta & Mple) θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο Σάμου.μαρίδης δικαιώθηκε χθες στην Σύρο και η επιχείρηση του κ. Μητσού έχει προγραμματιστεί να σφραγιστεί την Δευτέρα 04/09) 

Αντ’αυτού αποφάσισαν από κοινού να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν σφραγίστηκαν, λόγω του ότι υπάρχουν αρκετοί τουρίστες ακόμη στο νησί και συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν.

Τα έσοδα και των 2 επιχειρήσεων που θα λειτουργήσουν απόψε (Mezza volta & Mple) θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο Σάμου.


Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01  02

Δεν υπάρχουν σχόλια: