Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Σάμος: Ημέρα Υιοθεσίας



Καλούμε όλους τους φιλόζωους να συμμετέχουν στην ‘Ημέρα Υιοθεσίας’ την Κυριακή, 3.12.2017 και ώρα 11.00 -14.00 στο προσωρινό καταφύγιο αδέσποτων σκύλων του Δήμου, που βρίσκεται στην θέση Καμάρα δίπλα στον ΧΥΤΑ (πρώην «animal care»).

Χαρά μας είναι να σας γνωρίσουμε τα αδέσποτα φιλαράκια μας, που λαχταρούνε να βρούνε μια ζεστή αγκαλιά και …επιτέλους ένα σπίτι. Όλους τους αξίζει μια καλύτερη μοίρα.

Είμαστε βέβαιοι, πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρούνε τον κατάλληλο σύντροφο. Υπάρχουν σκυλιά κάθε ηλικίας, ράτσας, μεγέθους, ταμπεραμέντου (ήσυχα, ζωηρά, παιχνιδιάρικα) και σκοπού (π.χ. φύλακες, κυνηγόσκυλα και προ πάντων για συντροφιά στο σπίτι/στην οικογένεια).

Όλα τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και έχουν ηλεκτρονική σήμανση. Να επισημάνουμε επίσης πως κάθε υιοθεσία θα είναι εντελώς δωρεάν.

Μαζί μας θα είναι και ο εκπαιδευτής σκύλων ο κ. Νίκος Βαλσάμης, που θα είναι στην διάθεση σας για να βρείτε τον σωστό σύντροφο και προσφέρεται να δώσει δωρεάν μαθήματα στον πρώτον, που θα υιοθετήσει ένα σκυλάκι.


Τα αδέσποτα φιλαράκια μας και εμείς σας περιμένουμε!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:


Δήμος Σάμου
Τηλ. 2273353540
e-mail: dimvath@otenet.gr

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου
τηλ. 6994237787 και 2273061662
E-mail: SamosAnimalWelfareAssociation@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: