Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης στα FM της Σάμου



Βαρυσήμαντη συνέντευξη θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης στον σαμιακό ραδιοφωνικό σταθμό "αρμονία 103,2fm" στην εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Μάνου Στεφανάκη. Στη ρύθμιση του ήχου ο κ.Γιώργος Πατσομήτης. 

Η συνέντευξη αναμένεται να γίνει στο ξεκίνημα της εκπομπής στις 12,10 το μεσημέρι, από την ραδιοφωνική συχνότητα 103,2fm.


Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Σάμο την Κυριακή 4 Μάρτη, όπου θα δώσει διάλεξη στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στις 5,30μμ αλλά και θα συναντηθεί προσωπικά με τον καθένα που θα θελήσει να μοιραστεί θέματα μαζί του. Η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Για να ακούσετε ζωντανά την συνέντευξη του κ.Γιώργου Πασχαλίδη, αύριο Παρασκευή στις 12,10μμ, κάντε "κλικ"  ΕΔΩ....!

Να σημειώσουμε ότι ο κ Γιώργος Δ. Πασχαλίδης είναι Kαθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης και Πρύτανης του υπό ίδρυση παραρτήματος αυτής στην Ελλάδα. 

Ο κ. Γιώργος Δ. Πασχαλίδης είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: