Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Στην Σάμο αποστολή από τη Ρουμανία



Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του αντιπροσωπεία 33 Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και blogger οι οποίοι επισκέπτονται το νησί μας στο πλαίσιο της έναρξης πτήσεων charter από την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που το νησί μας ως τουριστικός προορισμός προσφέρει, και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Ρουμανία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα την αποστολή από τη Ρουμανία και με χαρά επίσης συμμετείχαμε ως Περιφέρεια στο κόστος φιλοξενίας τους, προσφέροντας τη διαμονή τους. Μια προσπάθεια που κράτησε αρκετά χρόνια, με συνέργεια όλων, σήμερα παίρνει σάρκα και οστά με την έναρξη πτήσεων. 


Να θυμίσω ότι πριν από 2 χρόνια μας επισκέφτηκε στη Σάμο ο ιδιοκτήτης του paralela 45, καθώς επίσης και την οργανωμένη παρουσία του νησιού μας στις τουριστικές εκθέσεις στο Βουκουρέστι, αλλά και μια σειρά άλλες δράσεις. Καλωσορίζουμε τους Ρουμάνους επισκέπτες στο νησί μας και ελπίζουμε με τη συνεργασία όλων στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: