Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Για ποιο λόγο ο Πρ. Παυλόπουλος θα πάει στην Κεφαλλονιά ?



Αποδέχτηκε τη πρόσκληση της τ. Υπουργού και συζύγου του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη κυρίας Λούκα Κατσέλη και τελικά θα παραστεί στην Κεφαλλονιά, στις εκδηλώσεις μνήμης στον μεγάλο Κεφαλλονίτη πολιτικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. 


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 Αυγούστου 2018 στο δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων “ΟΔΥΣΣΕΥΣ” και το δήμο Κεφαλονιάς.

Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεράσιμου Αρσένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (πρώην νομαρχία).

Αναμένουμε το επίσημο Πρόγραμμα.

Αυτή είναι η προτομή που θα στηθεί έξω από το Διοικητήριο



Την Προτομή του αείμνηστου υπουργού Γεράσιμου Αρσένη, που θα στηθεί έξω από το Διοικητήριο, είχε αποκαλύψει η με δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Ημερήσιος» πριν περίπου ένα χρονο σε δημοσίευμα του.

Πρόκειται για το άγαλμα που φιλοτεχνεί στο εργαστήριό του στην Πάτρα ο Κεφαλονίτης γλύπτης Διονύσης Γερολυμάτος. Η προτομή του Γεράσιμου Αρσένη θα στηθεί έξω από το Διοικητήριο μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της προτομής του μεγάλου Κεφαλλονίτη πολιτικού.


http://ekefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: