Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

«English Festival in Samos» στο προαύλιο του 2/θ Δημοτικού Σχολείου Βουρλιωτών



Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «English Festival in Samos» στο προαύλιο του 2/θ Δημοτικού Σχολείου Βουρλιωτών. Η εκδήλωση περιελάμβανε το θεατρικό έργο με τίτλο «My King» (Η ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου στην αγγλική και ελληνική γλώσσα), χορευτικά (ιρλανδικός χορός, zumba και free style) και τραγούδια. 


Τη συγγραφή του έργου επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας κα Κελεπούρη Άννυ με τη συμβολή του επίσης εκπαιδευτικού αγγλικής γλώσσας κ. Κάσση Δημήτρη. Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Κελεπούρη Άννυ και συμμετείχαν σε αυτή μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο Σάμου, Βουρλιωτών, Κουμεΐκων και Πλατάνου, στα οποία διδάσκει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό κα Κελεπούρη Άννυ για την πρωτότυπη αυτή διοργάνωση, η οποία γέμισε χαμόγελα τους μαθητές του σχολείου μας, τους έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουν μαθητές άλλων Δημοτικών Σχολείων και να αποκομίσουν την εμπειρία μίας εναλλακτικής γιορτής και ενός διευρυμένου σχολείου, γεμάτο με παιδιά. Ακόμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Οικονομίδη Αγάπιο, Σχολικό Σύμβουλο των Φιλολόγων Αγγλικής Γλώσσας και την κα Πέλλα-Πέλλη Παππά, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Σάμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους την ημέρα αυτή.

Ωστόσο, η εκδήλωση αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή ορισμένων ανθρώπων που βοήθησαν, τόσο με την προσφορά χρημάτων και αγαθών όσο και με την προσωπική τους εργασία.

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σάμου, το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς υπαλλήλους του Δήμου για την άμεση κινητοποίησή τους προκειμένου να καλυφθεί η γιορτή με φώτα και ηχητικό εξοπλισμό. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά για τις επιπλέον καρέκλες και τα αναψυκτικά που μας χορηγήθηκαν.

Έπειτα, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βουρλιωτών Σάμου, όπως επίσης και την ταβέρνα «Το Αγνάντι της Βάσως» στους Βουρλιώτες, για τη χρηματική τους χορηγία και το Mini Market «Καραΐσκος» στους Βουρλιώτες, για τη διάθεση αναψυκτικών.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κιουλάφα Γιώργο, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βουρλιωτών, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σχολείου μας και για μία ακόμα φορά ήταν παρών και βοήθησε στην επίλυση των όποιων τεχνικών προβλημάτων προέκυψαν κατά την προετοιμασία.

Επιπλέον, ευχαριστούμε την κα Έλενα Τούντα, μητέρα μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Βουρλιωτών, για τη δραστηριοποίησή της προκειμένου να επιλυθούν και να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και την κα Αγαπητού Πένυ, καθαρίστρια του σχολείου μας για όλη τη βοήθεια στην καθαριότητα του σχολείου σε ώρες εκτός ωραρίου.

Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας αλλά και τους γονείς των μαθητών των άλλων Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, για τη ζεστή παρουσία τους και την προσφορά εδεσμάτων για τον μπουφέ της γιορτής.

Η προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Βουρλιωτών,
Γαβριηλίδου Δέσποινα-Λωρένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: