Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας



Την τέταρτη θέση κατέλαβε η συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας, σύμφωνα με απόφαση του Πράσινου Ταμείου.

Το Πράσινο Ταμείο αποτελεί τον βασικό φορέα χρηματοδότησης για τον σχεδιασμό της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ενώ παράλληλα επιβραβεύει τους Δήμους που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας δίνοντας ποσό ύψους 10.000 ευρώ. Το ποσό αυτό χρησιμοποιείται για τις δράσεις της διοργάνωσης αυτής την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμος Σάμου έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια τη συμμετοχή του στην Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνοντας δράσεις για την προώθηση της αστικής βιωσιμότητας.

Για την επιτυχημένη συμμετοχή και την μεγάλη διάκριση του Δήμου μας ανάμεσα σε δεκάδες Δήμους της Χώρας οφείλουμε να συγχαρούμε τους ακόλουθους φορείς και συλλόγους που βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεων:

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τον Δήμο Κρότωνα Ιταλίας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς", τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, τους Τοπικούς παραγωγούς που προσέφεραν προϊόντα, τους μαθητές και καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Σάμου για την δράση τους στα πλαίσια της καμπάνιας "Europe in my region", την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Σάμου, τους ποδηλάτες που συνέδραμαν στην δράση "Πρωινό για μικρούς ποδηλάτες", την Ένωση Μικρασιατών Σάμου, την Τροχαία Σάμου, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βαθέος, το Λιμενικό Ταμείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σάμου, το Λιμεναρχείο, Αστυνομική Διεύθυνση, τον Σύλλογο Αυτοδυτών, την Πέλλα Παππά - υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου, το ΣΕΟ Τ.Τ. Σάμου και Καρλοβάσου, το ΤΑΕ ΚWO DO- Άγιος Εφραίμ, το Kick Boxing - Άλκιμος ο Σάμιος, την Αθλητική ένωση TAE SOO DO, το «Vespa Club», το Ναυτικό Όμιλο Σάμου, την Φωτογραφική Ομάδα Σάμου, την Hellenic Seaways, τα καταστήματα ποδηλάτων, το ΣΑΜΟΣ ΚΤΕΟ, τα ΚΤΕΛ και τους εκπαιδευτικούς και εθελοντικές που συνέδραμαν σε πολλές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: