Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Επιστολή για το Κολυμβητήριο Καρλοβάσου



ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ( ΝΑ.Ο.Κ. )
= Γραφεία - Εγκαταστάσεις: Λιμάνι Καρλοβάσου - Σάμος - Τ.Κ. 83200 = Τηλ. & Fax: 22730 30929 =Email: naoksamos@yahoo.gr =Web: http://www.naok-samos.gr



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 


Προς

Βουλευτή Σάμου
Περιφέρεια βορείου Αιγαίου
Αντιπεριφερειάρχη Σάμου
Δήμο Σάμου
Τεχνικές υπηρεσίες δήμου Σάμου
Δημοτική ενότητα Καρλοβάσιου

Αρ.Πρωτ.15
Ημερ. 10-06-2019

Θέμα . Κολυμβητήριο Καρλοβάσου


Κύριοι

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που γνωστοποιήθηκε η κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή μας από το πρόγραμμα του 2004 μέχρι και σήμερα , παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του , παρότι όπως φανταζόμαστε θα συμφωνείτε ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ χρόνου κατασκευής

Δεν θα εξετάσουμε τους λόγους , αλλά φτάσαμε αισίως στο 2018 – 19 όπου από πλευράς του Δήμου έγιναν κάποιες ενέργειες ως προς την ολοκλήρωση του , κάτι το οποίο μας έδωσε ελπίδες για την αθλητική ανάταση της κοινωνίας μας . Ο όμιλος μας από την πρώτη κιόλας στιγμή δήλωσε αρωγός στην όποια προσπάθεια λειτουργίας του , γνωρίζοντας και κατανοώντας το μεγάλο κόστος λειτουργικών . Είμαστε βέβαιοι ακόμη και σήμερα ότι υπάρχουν τρόποι να ξεκινήσει αρκεί βέβαια να υπάρξει η πολιτική βούληση .

Φτάσαμε στα χειμωνιάτικα εγκαίνια στα οποία παρευρέθησαν οι στρατιωτικές , πολιτικές και θρησκευτικές αρχές του τόπου μας , αλλά έλειπε η κοινωνία μας ……

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου έχουν σταματήσει να δουλεύουν τα μηχανήματα , το νερό είναι πράσινο σαν βάλτος , ο χώρος εγκαταλελειμμένος και ουδείς αρμόδιος δεν ασχολείται . Και ο κοσμάκης πληρώνει και να ήταν το μόνο…. Στο δια ταύτα .

Κύριοι

1 . Απαιτούμε σαν φορολογούμενοι πολίτες ,αλλά και σαν αθλητικός φορέας να ενημερωθούμε άμεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εγγράφως, για την κατάσταση του έργου .

2 . Γιατί από την στιγμή που γέμισε η δεξαμενή και πέρασαν τα εγκαίνια , σταμάτησαν να δουλεύουν τα μηχανήματα καθαρισμού με αποτέλεσμα να θυμίζει βάλτο .

3 . Γιατί και που κωλυσιεργεί η ολοκληρωτική και όχι μερική παράδοση του έργου από τον εργολάβο στον δήμο .

4 . Ποιος θα αναλάβει – πληρώσει τις ζημίες που θα υποστούν τα μηχανήματα για να καθαρίσουν αυτό το χάλι του νερού που εσείς δημιουργήσατε .

5 . Υπάρχει κάποιος αρμόδιος και ποιος είναι αυτός που θα μας πει αν αυτό το έργο έχει μέλλον στην Σάμο ή όχι , διότι σε άλλα μέρη , του ιδίου πακέτου (2004) λειτουργούν εδώ και χρόνια.

Τέλος , τόσο ο όμιλος μας όσο και η κοινωνία μας περιμένει με ενδιαφέρον την απάντηση σε όλα τα παραπάνω ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι άμεση όπως προβλέπεται και δεν θα μπει στον αστερισμό των εκλογών όπου κανείς δεν είναι καθόλα αρμόδιος .


Το Δ.Σ του Ναυταθλητικού ομίλου Καρλοβάσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: