Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Σάμος: ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα



Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου , έχει ξεπεράσει κάθε δυνατό και επιτρεπόμενο όριο της ανοχής των επιχειρηματιών της πόλης , όσο αφορά τη στάση που έχει η πολιτεία και η τοπικές αρχές στη διαχείριση -όση αυτή είναι δυνατή- του μεταναστευτικού προσφυγικού ζητήματος. 


Απαιτούμε απο τις ανάλογες αρχές που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών κατα μήκος της παραλιακής της πόλης , ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα. Γίνεται ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος απο ανθρώπους και μικρά παιδιά δημιουργώντας αρνητική εικόνα , εστία μόλυνσης και το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει σε κίνδυνο τους ίδιους τους που τα χρησιμοποιούν καθώς και το ρίσκο σε περίπτωση ατυχήματος , εκτεθειμένες τις ίδιες τις αρχές του τόπου. Το νερό και το ρεύμα να επιτρέπεται μονο στους λουόμενους και κατά επέκταση σε οποιοδήποτε έχει συνεννοηθεί με το λιμεναρχειο η το δήμο.

Παρακαλούμε την εγγραφή ενημέρωση σας σχετικά με την κείμενη νομοθεσία , αν υπάρχει που να λέει ότι οι σταθμοί πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε.

Δ.Σ Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: