Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Νέα ευκαιρία στην Σάμο: Κτίριο επαγγελματικών χώρων για αγορά





Από σήμερα μια νέα επενδυτική ευκαιρία παρουσιάζεται στην Πρωτεύουσα της Σάμου.

Πωλείται το ακίνητο της πιο πάνω φωτογραφίας, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη και Αρχιερέως Κυρίλλου στο κέντρο της πόλης. 

Το παραλιακό αυτό ακίνητο είναι διώροφο και αποτελείται από το τμήμα του ισογείου, επιφάνειας 120τ.μ, που φιλοξενεί σήμερα δύο μισθωμένες επιχειρήσεις, καθώς και άλλους βοηθητικούς χώρους. 

Στον πρώτο όροφο θα συναντήσουμε την οικία με τα ίδια τετραγωνικά επιφανείας και που εύκολα μετατρέπεται σε 4 γραφεία με την ήδη υπάρχουσα κοινόχρηστη κουζίνα και WC. 

Το προνομιακό αυτό ακίνητο συνολικής επιφανείας 240τμ, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης εμπορικής αξίας, κυρίως λόγω της θέσης του, αφού βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Πυθαγόρα και στην παραλιακή οδό της Σάμου, ακριβώς δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.

Σήμερα το ακίνητο αυτό είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επαγγελματική, επιχειρηματική δραστηριότητα, δυνατότητα αξιοποίησης με οποιονδήποτε τρόπο της προνομιακής του θέσης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει και η δυνατότητα οικοδόμησης και δεύτερου ορόφου, όπως το διπλανό Ξενοδοχείο "Αρτεμις".

Η τιμή του, διαμορφώθηκε και ανέρχεται σήμερα στα 350.000 ευρώ, τιμή που είναι συζητήσιμη και βρίσκεται πολύ κοντά στην αντικειμενική αξία του ακινήτου.

Επικοινωνία: 6973401502















Δεν υπάρχουν σχόλια: