Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο κ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ ?

Στις εκλογές στις 6  Μάη 2012 που έγιναν με σταυρό προτίμησης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ο κ. Βαρδίκος έκανε τα πάντα για να μην υπάρχει υποψηφιότητα από Ικαρία στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σάμου, λέγοντας στους κύκλους του, ότι: "δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο". Επεσήμανε τότε ότι οι Ικαριώτες ψηφίζουν πάντα Σαμιώτη Βουλευτή.   Σήμερα τα πράγματα έχουν μία διαφορά. Οι εκλογές θα γίνουν με λίστα, έτσι δεν έχει πρόβλημα , όπως φαίνεται ο κ. Βαρδίκος, αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του στη λίστα του ψηφοδέλτιου.

Έτσι από τις πληροφορίες μας, έχουμε ότι κλείνει η υποψηφιότητα του  Πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού από τον Εύδηλο, του εκλεκτού κ. Κώστα Βαλσαμή, σαν δεύτερου φυσικά στη λίστα, και με πρώτο το κ. Βαρδίκο.  Τρίτος εμφανίζεται, πάντα από πληροφορίες μας, ο κ. Γιάννης Λεμονής λογιστής από το Καρλόβασι. 

Τα ίδια, είχε μεθοδεύσει ο κ. Βαρδίκος και στις εκλογές του 2009, όταν συνυποψήφιος του ήταν ο κ. Κώστας Μπουρμπούλης και η κα Αριάδνη Ρίγλη. Δεν ήθελε με τίποτα υποψήφιο από Ικαρία, αφού θεωρούσε ότι αν δεν υπάρχει Ικαρίωτης, το σύνολο των ψήφων της Ικαρίας που θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, θα οδηγούνταν σε εκείνον. ( φαίνεται ότι το μαγαζάκι υπάρχει και δουλεύει καλά ακόμα).

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ο κ. Βαρδίκος ότι με τέτοιες "παραγοντίστικες" τακτικές το μόνο που καταφέρνει είναι να απομακρύνει και τους λιγοστούς εναπομείναντες ψηφοφόρους του νεοφιλελεύθερου πλέον ΠΑΣΟΚ?? Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ο κ. Βαρδίκος ότι δεν είναι θέμα πλέον προσώπων αλλά ασκούμενων έως τώρα πολιτικών???  και ότι η κοινωνία έχει γυρίσει δικαίως τη πλάτη της στο βάρβαρο και ταξικό υπέρ του κεφαλαίου, ΠΑΣΟΚ.??

Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο κ. Βαρδίκος ότι "ναι σε όλα" έλεγαν μόνο οι δωσίλογοι και ο κατοχικός πρωθυπουργός Τσολάκογλου?? 

Τα αποτελέσματα του Μάη για τη Σάμο...
Κ.Κ.Ε. 
24.69% - 
6596
Ν.Δ. 
17.27% - 
4614
ΣΥΡΙΖΑ 
14.15% - 
3780
ΠΑ.ΣΟ.Κ  
11.94% - 
3190
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
8.53% - 
2278
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
5.10% - 
1363
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 
4.83% 
1291
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 
2.49% 
666
ΛΑ.Ο.Σ. 
2.17% - 
579
λέτε να αυξήσει το ποσοστό του το ΠΑΣΟΚ στη Σάμο και να βγεί ο κ. βαρδίκος Βουλευτής ξανά, για το Νομό μας.???


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: