Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ, "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" ΜΕ "ΣΥΡΙΖΑ"


Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Με δεδομένο ότι η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ", δεν θα κατέβει σε αυτές τις εκλογές μόνη της, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας προσωρινής Επιτροπής της, και εφόσον έχει εξαντληθεί η προσπάθεια για την προεκλογική τουλάχιστον ενότητα όλων των προοδευτικών αντικαθεστωτικών δυνάμεων, στη βάση μιας μίνιμουμ πολιτικής συμφωνίας, η γνώμη του "EFPALINOS",  είναι ότι η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" θα πρέπει να προχωρήσει ΤΩΡΑ σε διμερή συμφωνία με το "ΣΥΡΙΖΑ" διατηρώντας φυσικά την πολιτική και οργανωτική της αυτονομία. 



Φυσικά υπάρχουν αρκετές και σοβαρές ίσως διαφορές. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα για την ανάδειξή τους. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε με σοβαρότητα και επάρκεια σε αυτά  που μας ενώνουν για να βγάλουμε τη χώρα και το λαό μας από τη κρίση, πάνω σε ένα προοδευτικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα που μέσα από αυτό θα διασφαλίζεται η κοινωνική συνοχή και η περιφερειακή ισομερής ανάπτυξη για τους πολλούς και όχι μόνο για τους εκλεκτούς και λίγους. 

Σήμερα, και με βάση τα τελευταία αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών,  για το λαό μας ο "ΣΥΡΙΖΑ", αποτελεί το τελευταίο κοινωνικό ανάχωμα, απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση των αγορών, των τραπεζών , του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Κεφαλαίου. Οφείλουμε να βαδίσουμε μαζί αυτόν των δύσκολο αλλά και προκλητικό δρόμο, για να μπούμε φραγμός στα σχέδια  της κας. Μέρκελ και των αφεντικών της. 







ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: