Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αγάπη είναι η πράξη που σε κάνει ευτυχισμένο VIDEO

Γιώργος Πασχαλίδης - Αγάπη είναι η πράξη που σε κάνει ευτυχισμένο , δεν είναι το κυνήγι της ευτυχίας είναι η απόλαυση της ευτυχίας όταν είσαι πραγματικά εκεί που βρίσκεσαι.

Στις 22-24 Ιουνίου 2012 ο κ. Πασχαλίδης παρακολούθησε το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής ‘’Στρες και Συμπεριφορά’’ στην Νέα Ορλεάνη της Αμερικής και παρουσίασε την ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων προσωπικότητας και της σύνδεσης κάθε τύπου με τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι νευροεπιστήμονες έκαναν θετικά σχόλια για την επιστημονική βάση και τεκμηρίωση της ύπαρξης του μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων και εντυπωσιάστηκαν από τις μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται από τη γνώση της ανακάλυψης αυτής για εφαρμογή στην εξατομικευμένη ιατρική και έρευνα.

Η αναγνώριση της ανακάλυψης των τριών ανθρώπινων τύπων επιβεβαιώθηκε από καθηγητές παγκοσμίως αναγνωρισμένους στους χώρους της νευροβιολογίας, της νευρογενετικής και της νευροψυχολογίας οι οποίοι κάλεσαν τον κ. Πασχαλίδη να παρουσιάσει την εργασία και έρευνά του σε επόμενα συνέδρια Νευροεπιστημών τον Οκτώβριο 2012 και τον Μάιο 2013. 

Προτάθηκε η συμμετοχή του κ. Πασχαλίδη στα συνέδρια αυτά, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 3000 νευροεπιστήμονες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να γίνει γνωστό σε μεγαλύτερο αριθμό επιστημόνων η καινοτόμα προσέγγιση στην προσωπικότητα, τη συμπεριφορά, τη διαχείριση του άγχους και της υγείας μαζί με όλες τις μελλοντικές κατευθύνσεις στην θεραπεία και πρόληψη που έχει ανακαλύψει. Εντυπωσιακή ήταν η συνομιλία του κ. Πασχαλίδη με τον πρόεδρο και τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής και η δυνατότητά του να γνωρίζει και να απαντά σε κάθε ερώτημα ή πεδίο έρευνας άλλων ερευνητών. Σχολίασαν ότι οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις γίνονται από Έλληνες τιμώντας το έργο του κ. Πασχαλίδη και εκφράζοντας ότι η ανακάλυψη αυτή του μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων αναμένεται να βοηθήσει στο μέλλον την επιστήμη και την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: