Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τι έγινε στην Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Καρλόβασι ?

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε προχθές Δευτέρα 22 Οκτώβρη η Ανοιχτή Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι.

Ο χώρος του αμφιθέατρου της "ΙΡΙΔΑ"  ήταν γεμάτος από στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ αισθητή ήταν η παρουσία κυρίως στελεχών και μελών από τη Δυτική Σάμο.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός της δράσης και λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο, καθώς και άξονες της προγραμματικής λειτουργίας του για το επόμενο διάστημα, από τη προσωρινή τοπική καθοδήγηση.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο σαν κεντρικός εισηγητής ο οικονομολόγος Παύλος Κλαυδιανός , μέλος ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση , ενώ στη συνέχεια στα τοπικά προβλήματα αναφέρθηκε, με ιδιαίτερα περιγραφικό και πολιτικό λόγο, η Βουλευτής του Νομού μας Αγνή Καλογερή.


Πολλοί ΣΥΝαγωνιστές έλαβαν το λόγο και κατέθεσαν τη προβληματική τους για τις επερχόμενες εξελίξεις καθώς και για το χαρακτήρα της οργάνωσης που θα πρέπει να γίνει μετά το Συνέδριο, ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική η πάλη και η δράση τους.

Στην ανοιχτή αυτή συνέλευση συμμετείχε και ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και στέλεχος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Μανόλης Βασιλειάς, με ένα μικρό χαιρετισμό.

Εμείς σαν "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δύναμη στους αγώνες τους και είμαστε κοντά τους, σε κάθε προσπάθεια που καταβάλουν. Θεωρούμε ότι η ενότητα των προοδευτικών σχηματισμών της Αριστεράς είναι μονόδρομος και αναγκαιότητα, προκειμένου να βγει η χώρα μας από τη κρίση, που την οδήγησαν οι αδέξιες - δεξιές πολιτικές των ηγεσιών των "δουλικών κομμάτων" Νέας Δημοκρατίας και "ΠΑΣΟΚ".

Όλοι μαζί ας μετασχηματίσουμε ΤΏΡΑ την έντονη κοινωνική δυσφορία, σε πολιτική δύναμη ρήξης, σύγκρουσης και ανατροπής, μέσα από το μαζικό λαϊκό κίνημα.

Τα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης των Βρυξελών δεν πρέπει.... και δεν θα περάσουν..!





"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: