Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ": Όταν η χυδαιότητα και οι ύβρεις γίνονται "πολιτική"


Ενώ οι Αστυνομικοί στη Σάμο επέλεξαν έστω με ευγένεια  να απαντήσουν χωρίς να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, στο δημοσίευμα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" στα 10 ερωτήματα που τους βάλαμε από εδώ, και που αφορούσαν την επιστολή που έστειλαν  στην ANEKLINES, κάποιοι άλλοι επιλέγουν την πόλωση,  και τις απειλές. 

Με ιδιαίτερη χυδαιότητα και ύβρεις επέλεξε ο "πολιτευτής" του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Αβραμίδης να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο και που αφορά το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στη σύγχρονη Δημοκρατία, αλλά και τα ειδικά προνόμια που ζητούν να διατηρούν οι δυνάμεις καταστολής, όταν ο Ελληνικός Λαός στενάζει κάτω από τις πολιτικές των μνημονίων που αυτοί οι ίδιοι προασπίζονται με τα γκλοπ και τα ληγμένα δακρυγόνα τους.

Σαν Δον Κιχώτης του χώρου, σαν ο Ρομπέν του κλάδου τους, επέλεξε με ένα κατάπτυστο λίβελο που έχουμε ήδη αναρτήσει από εδώ, να προσβάλει, να απειλήσει, να κατασυκοφαντήσει τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Σύμβουλο και Στέλεχος της Κοινωνικής Συμφωνίας, κ. Μανόλη Βασιλειά.

Σε ένα ανορθόγραφο αλλά και ασύνταχτο παραλήρημα φασιστοειδούς έκφρασης,
χωρίς να δείχνει ίχνος σεβασμού, στο συνομιλητή του, "βάζει", όπως μας έλεγε και ο ίδιος παλιότερα, υποψηφιότητα από τώρα στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στο Νομό Σάμου, μετά και από την "εκλογική εξαφάνιση"  του ΛΑΟΣ που συμμετείχε έως σήμερα.

Εμείς από τη πλευρά μας λυπούμαστε και φυσικά δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε αυτό το κατήφορο, απαντώντας του. Αντίθετα θεωρούμε ότι  ο Τόπος μας αλλά και η Πατρίδα δεν έχουν ανάγκη ανάλογων, με αυτό το λίβελο, "ξεκατινιάσματα".

Τον αφήνουμε λοιπόν στη κρίση του Σαμιακού Λαού και του αφιερώνουμε τα πιο κάτω βίντεο, ελπίζοντας ότι θα έχει το κουράγιο να τα δει ολόκληρα:




"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: