Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η Αγνή Καλογερή απαντά στο ΚΚΕ Σάμου

Δύσκολοι καιροί, αλήθεια, για πολιτικές εν ονόματι του λαού και εν τη απουσία του. Οι συναγωνιστές του ΚΚΕ στη Σάμο έριξαν άλλη μια φορά λάσπη στον ανεμιστήρα. Στόχος τους να λερωθούμε όλοι εκτός από το κόμμα τους.

Διαθέτοντας εσχάτως και ψυχαναλυτικές ιδιότητες διέγνωσαν και χαρά στο πρόσωπο της Βουλευτίνας όταν κατέθετε στεφάνι η Χρυσή Αυγή. Εντόπισαν και χαμόγελο ευτυχίας. Ίσως για την εγκατάλειψη των λαϊκών συμφερόντων!

Αυτό το χαμόγελο συναγωνιστές, όπως έλεγε ο Μ. Μπρεχτ, βγαίνει από το σκοτάδι!! Βγαίνει από την πίκρα, την λύπη για την κατάντια ενός ένδοξου ιστορικού φορέα της Αριστεράς και δεν μας αφήνει να χαρούμε τίποτα πια.

Του φορέα που στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία στο σύνθημα « Μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ», εισέπραξε ήττα και συνεχίζει να σφυρίζει ανέμελα παρά τις εσωκομματικές τριβές και την αγωνία των φίλων και οπαδών του.


Με λύπη βλέπουμε την ύστατη προσπάθειά του εν όψει του 19ου συνεδρίου να «μαζευτούν» οι εσωκομματικές αντιδράσεις και να υπάρξει συσπείρωση με ντουφεκιές στο γάμο του Καραγκιόζη και σπέκουλο σε όλους. Με λύπη σας καταγράψαμε ως απόντες από την απέναντι πλευρά της εξέδρας στις δυο τελευταίες παρελάσεις. Αγαπητός κατ' επάγγελμα και «μοναδικοί προστάτες του λαού» γιατί δεν παρουσιαστήκατε; Θα ήμουν κι εγώ μαζί σας απέναντι όπως παλιά, όπως και στις 28 Οκτώβρη.

Τι φταίει; Φόβος, αλλαγή πολιτικής ή δεν μπορείτε να μαζέψετε τον κόσμο σας;

Ευχή και χαρά θα είναι η επόμενη παρέλαση να είναι παρέλαση του λευτερωμένου λαού μας και οι μικροψυχίες και το στενό κομματικό όφελος να είναι παρελθόν.

Στην κρίση του Σαμιώτικου λαού παραδώστε τις διαχρονικές ιστορικές σας ευθύνες που έφεραν τον λαό στη φοβική απάθεια, τη λογική της ανάθεσης και την Χρυσή Αυγή να μπορεί -να είναι ανεκτό- να καταθέτει στεφάνι σε γιορτή για εθνικοαπελευθερωτικό λαϊκό αγώνα!

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: