Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ΑΔΕΔΥ Σάμου κοντά στους καθηγητές



ΑΔΕΔΥ Αρ.Πρωτ.: 26/13-05-13
Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου
nt.adedy.samou@gmail.com
Σταμάτης Φιλιππής, 6976798804
Ευαγγελίδης Θοδωρής, euagthod@gmail.com

Προς: 
Σωματεία μέλη του Ν.Τ. Σάμου ΑΔΕΔΥ
ΜΜΕ


ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ


Ο αντιδραστικός κατήφορος της καταστολής απέναντι ακόμα και στη σκέψη για απεργία είναι επακόλουθο της αντιλαϊκής – αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.

Τα κόμματα της αστικής διαχείρισης και του ευρωμονόδρομου, που βυθίζουν τα παιδιά του λαού στον υποσιτισμό, στην αμάθεια και υψώνουν διαρκώς μεγαλύτερους ταξικούς φραγμούς, έχουν το θράσος να μιλούν για προστασία των δικαιωμάτων των μαθητών!

Είναι οι ίδιοι που βάζουν προληπτικά(!) στο γύψο τον αγώνα ενάντια στο σχολείο της αγοράς, στη λεγόμενη αξιολόγηση και στις χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών που συνεπάγεται.

Να μην αποδεχθούμε ότι μέσα από τις επιστρατεύσεις, την τρομοκρατία και το δόγμα "Νόμος και Τάξη" θα εφαρμόζονται απρόσκοπτα οι νόμοι του κεφαλαίου.

Ταξική Αλληλεγγύη – Κανείς μόνος στον πόλεμο που έχουν κηρύξει κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τις συλλογικότητες του νομού να καταδικάσουν τις κυβερνητικές επιλογές και να εκφράσουν έμπρακτα και αγωνιστικά την αλληλεγγύη τους.

Δάσκαλος σκυφτός κι αμόρφωτος λαός πάνε χέρι – χέρι.

Να μην περάσει η τρομοκρατία.

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Η απάντηση στην επιστράτευση είναι η μαζική και έμπρακτη άρνησή της.


Συγκέντρωση στις 12.30 στο 1ο Γυμνάσιο Σάμου, όπου θα έχουν συνέλευση οι καθηγητές

Δεν υπάρχουν σχόλια: