Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Σάμος: Μια οφειλόμενη απάντηση προς τον Πρόεδρο ΕΠΣ

Κύριε πρόεδρε, με λύπη πληροφορήθηκα πρωτίστως από τα ΜΜΕ και όχι από εσάς ή την ΕΠΣ Σάμου, για άλλη μια φορά, σχετικά με επιστολή σας προς το νομικό πρόσωπο. Θέλω να πιστεύω πώς δεν αποσκοπείται σε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αλλά ότι η επιστολή αφορά καλοπροαίρετη εισήγηση σας.

Από της έως τώρα συνεργασία μας συμπεραίνω πως όλοι μας συμφωνούμε ότι η νεολαία μας και ο τόπος μας χρειάζονται δομές άθλησης και δράσεις πολιτιστικές που ψυχαγωγούν τους νέους, προβάλλουν και ζωντανεύουν το νησί μας. Για αυτό κάθε κακόβουλη κίνηση υποβάθμισης των δραστηριοτήτων αυτών θα βρίσκει και εμάς και την νεολαία απέναντι.

Ο Δήμος βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών σε συνεργασία με φορείς και σωματεία μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και καιροσκοπισμούς, όπως γνωρίζετε καλά, και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

Δυστυχώς η ευαισθησία για την προστασία και συντήρηση των αθλητικών χώρων και δομών δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια αλλά ευτυχώς εκδηλώθηκε έστω και καθυστερημένα στις μέρες μας με συμπαραστάτη τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις του τόπου.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως η μουσική εκδήλωση της 27/7 θα γίνει στο Γυμνάσιο Σάμου εκεί όπου έχουν προγραμματισθεί όλες οι μεγάλες φετινές εκδηλώσεις του Δήμου όπως σαφώς έχουμε ενημερώσει τους δημότες και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και από το site του Δήμου: www.samos.gov.gr με τελευταία ενημέρωση την 11/7/13.

Ενημερωτικά σας υπενθυμίζω πως ξεκινούν άμεσα στο στάδιο οι αναμενόμενες εργασίες αποκατάστασης του χώρου και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν να γίνουν εκεί τέτοιας εμβέλειας εκδηλώσεις.

Με εκτίμηση
Νίκος Τριανταφύλλου
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: