Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Υπάλληλοι Δήμου Σάμου: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στις 11/07/2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Σάμου, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο Σάμου, αποφάσισε την συνέχιση των κινητοποιήσεων, ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και της επικείμενης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που καταργεί, μεταξύ των άλλων, τη Δημοτική Αστυνομία, το θεσμό των Σχολικών Φυλάκων, και ουσιαστικά το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση, την κοινωνία σε φτωχοποίηση, εξαθλίωση και διαίρεση.

Συγκεκριμένα:
  • Σάββατο 13/07/2013 & Κυριακή 14/07/2013 απέχουμε από κάθε εργασία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Δευτέρα 15/07/2013, κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Δήμου. 
  • Δευτέρα 15-07-2013, θα παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει 19:00μ.μ για να καταθέσουμε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν στην πλατεία την ώρα που θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα έχουμε και την συμπαράσταση όλων των συλλόγων του δημόσιου τομέα που εκπροσωπούνται από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σάμου.
  • Τρίτη 16-07-2013, συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ. Απεργιακή συγκέντρωση 10:00 π.μ στην Πλατεία Δημαρχείου Σάμου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ, ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. 

Συμπαραστάτες, στον αγώνα μας, θέλουμε όλους τους αιρετούς και την κοινωνία που πλήττεται από την ανελέητη αντιλαϊκή πολιτική, προκειμένου να διατηρηθεί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν τους ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, δεν μας ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ το μόνο όπλο που έχουμε είναι ότι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΔΟΥΛΕΙΑ και την ΕΛΠΙΔΑ μέχρι το τέλος !!!

Εκ μέρους του Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Τριτσινιώτου Γραμματική                           Χρήστου Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: