Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφασίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τα γήπεδα

Την αναστολή του νόμου για τις καταλληλότητες των γηπέδων, μέχρι να υπάρξει ο απαιτούμενος διαχωρισμός βάσει της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα που τα χρησιμοποιεί ως έδρα, ζητά η Ε.Π.Ο. απο τα αρμόδια υπουργεία. 

To θέμα είχε τεθεί πριν από μερικές ημέρες από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Σαρρή στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού,ενώ απασχόλησε και το Δ.Σ. της ΕΠΟ την Τετάρτη (11/9).

Η Ε.Π.Ο. αποφάσισε να ζητήσει την αναστολή της συγκεκριμένης διάταξης ώστε να ξεμπλοκαριστεί το όλο σύστημα (ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λίγκας), αφού δεν μπορούν να υπάρχουν ίδια κριτήρια από τις οικείες νομαρχίες για γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της μεγάλης κατηγορίας και τοπικών πρωταθλημάτων.

Το θέμα θα απασχολήσει τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων, παρουσία του υφυπουργού κ. Ανδριανού.

Σε τοπικό επίπεδο τώρα, το θέμα θα συζητηθεί σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο τη προσεχή Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ προγραμματίζεται κοινή σύσκεψη αθλητικών σωματείων και Δήμου, Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το Σάββατο προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις.
http://samostimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: